Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/04/2010 22:18
znajde na forum jakiegoś eksperta ds. mundurów Polskich i niemieckich z czasów II WŚ? Mam kilka zdjęc i chciałbym sie troche dowiedziec o tych osobach na nich.
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
znajde na forum jakiegoś eksperta ds. mundurów Polskich i niemieckich z czasów II WŚ? Mam kilka zdjęc i chciałbym sie troche dowiedziec o tych osobach na nich.
Może nie jestem ekspertem, ale mundury niemieckie kojarzę.
Podaj kontakt jakiś
Podaj kontakt jakiś
no ok gg w profilu
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Podaj kontakt jakiś
no ok gg w profilu
Nie ukrywam że tego typu tematy również mnie ciekawią także jeśli nie byłoby przeciwwskazań to wrzućcie może co nieco do ciekawostek historycznych
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/04/2010 14:34
Powie mi ktos jak uzywac plyty (CD) czyszczacej?
Ma ona 2 wystajace fragmenty, jedno to jak by szczotka, drugi to jakis material. Na ktoryto sie daje tego plynu?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 20/04/2010 08:32
Potrzebuje TMK sciagnac najlepiej ze 2 numery wstecz i aktualny przebywam za granica a szkonczylo sie kupywanie w Polskim sklepie kur... mac
Powie mi ktos jak uzywac plyty (CD) czyszczacej?
Ma ona 2 wystajace fragmenty, jedno to jak by szczotka, drugi to jakis material. Na ktoryto sie daje tego plynu?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 20/04/2010 10:21
To chodzi o "bumboxa"- ma problemy z czytaniem plyt. Zbliza sie majowka i przydalo by sie cos malego przenosnego gotowego do uzycia
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/04/2010 21:59
pamiętam że ktoś kiedyś podawał adres strony gdzie sie wpisuje adres innych stron i można zobaczyc jak dana strona wygladala np kilka lat temu.. szukalem w wiekszosci tematow ale nie moglem znalezc wiec jak ktos zna lub pamieta
pamiętam że ktoś kiedyś podawał adres strony gdzie sie wpisuje adres innych stron i można zobaczyc jak dana strona wygladala np kilka lat temu.. szukalem w wiekszosci tematow ale nie moglem znalezc wiec jak ktos zna lub pamieta
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.