Odp: temat ogórkowy cz.2 - 30/03/2010 21:39
Witam,wie ktoś z was,gdzie mogę znaleśc schemat instalacji elektrycznej w mieszkaniu?Szukam,szukam i nie mogę znaleśc nic konkretnego i w miarę prostego.
Z góry dzięki.
``W wydaniu specjalnym poszukiwacz mocnych wrażeń, Bear Grylls, odwiedza polskie Trójmiasto. Na początek prowadzący odwiedza halę Stoczni Gdyńskiej, gdzie musi korzystać z doświadczeń nabytych w dzikich zakątkach świata. Musi tam znaleźć sobie jedzenie i wodę zdatną do picia oraz zapobiec wyziębieniu organizmu. Przestrzenie pomiędzy wysokimi budynkami są równie trudne do przeskoczenia, jak najgłębsze górskie kaniony. W dalszej części programu szybki ponton zabiera Beara w rejs po Bałtyku. Śmiałek wspina się też na portowy dźwig. Przygody Beara nakręcono w nieczynnych obszarach stoczni oraz na Morzu Bałtyckim. Scenerią podziemnych ujęć była zaś wielka sieć kanalizacyjna w Sopocie``
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/04/2010 07:58
Kurde po przeczytaniu newsa, wyprodukowałem swoje wypociny w dziale Pogoń on-line, ale pod koniec tych wypocin spojrzałem na dzisiejszą datę i wszystko jasne
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/04/2010 08:18
też się wkręciłem! :[ a jeszcze przed chwilą sam obmyśliłem we wszystkich szczegółach nikczemny plan oświadczenia rodzicom wraz z moją koleżaneczką, że jest w ciąży!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/04/2010 08:21
Do redakcji
Chciałbym wykupić pakiet VIP ale w newsie nie podaliście nr konta na który można opłacić abonament. Dlatego proszę kogoś ogarniętego z redakcji o podanie nr konta pewnie innym użytkownikom tez się przyda.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/04/2010 12:17
wstanie czlowiek niewyspany i tylko sie wkurwia, oplaty za forum, Tinga do Pogoni wraca a jeszcze wczoraj wieczorem pamietalem zeby dzisiaj ludzi powkrecac
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Kurde po przeczytaniu newsa, wyprodukowałem swoje wypociny w dziale Pogoń on-line, ale pod koniec tych wypocin spojrzałem na dzisiejszą datę i wszystko jasne
za mego życia w Sz-nie, mieszkałem niedaleko i za małolata zastanawiałem się po kiego tak dziura tam w ziemi jest
Fakt, dziura wielka jak krater po jakimś meteorycie . Miejsce prawie że idealne do wiosennych pikników konsumpcyjno-procentowych .
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.