Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/03/2010 12:55
mam małe schody, nie znam się na HTMLu a chciałbym aukcje na allegro jakoś estetycznie zamieścić, po tych poradnikach a google też nic nie zdziałam sam, można gdzieś pobrać darmowy szablon nie koniecznie skomplikowany i jak go na to allegro wrzucić?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/03/2010 19:14
Kto z rejonow Malczewskiego?? kilkanascie minut temu takie pierdolniecie ze szyby prawie pekly...czyzby znowu gaz? pelno psow i karetek...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/03/2010 19:58
Byłem na rowerowej masie krytycznej.Akurat byliśmy w Kasprowicza i tam też było słychać pierdolnięcie.Coś ostatnio często w tych okolicach są problemy z gazem...
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 28/03/2010 11:13
Nie mam teraz czasu przegladac forum i nie wiem czy ktos nie pisal, ale w TYM miejscu znajduja sie delikatesy w ktorych do 10 zakupionych Dziadow daja zaproszenie na dzisiejszy mecz. Wczoraj przynajmniej dawali i jeszcze maja ponoc sporo. Dziad w puszcze po 2.29 butelka nie wiem, ale tak czy siak dobra sprawa chyba, ze ktos nie pije to wtedy sprawa przykra
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 28/03/2010 12:10
najprawdopodobniej chodzi o bosmana full zwanego takze czerwonym troche myslnia nie zaszkodzi zaproszenia ziomek daje a chyba nie z wlasnej kiermany tylko od kogos dostal (raczej nie od klubu)wiec jasne ze bosman ...
Pomijajac promocje cena bardzo przystepna smiem twierdzic ze jedna z najnizszych w sznie oczywiscie i tak wole delikatne na pomorzanach ale to ten sam wlasciciel przewija sie personel wiec git
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
najprawdopodobniej chodzi o bosmana full zwanego takze czerwonym troche myslnia nie zaszkodzi zaproszenia ziomek daje a chyba nie z wlasnej kiermany tylko od kogos dostal (raczej nie od klubu)wiec jasne ze bosman ...
Pomijajac promocje cena bardzo przystepna smiem twierdzic ze jedna z najnizszych w sznie oczywiscie i tak wole delikatne na pomorzanach ale to ten sam wlasciciel przewija sie personel wiec git
Oj domyślałem się, aczkolwiek nie znałem tej nazwy to wolalem się upewnic
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.