Odp: temat ogórkowy cz.2 - 02/03/2010 18:13
Nie wiadomo które info jest pewne czy Sendi przeszła dalej czy zrezygnowała hehe nie dziwie sie ja po takiej waszej reklamie też bym zrezygnował
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 02/03/2010 18:54
Mysle ze nie rezygnowala- wkoncu na n-k caly czas sa jej foty z glosowania...
Taka "sliczna" i wielka "faworytka ktora nie ma wogole konkurencji" a odpadla w 1 turze;]
Najladniejsze moim zdaniem przeszly (kolejnosc wg. strony):
Kinga Grela
Katarzyna Grynfelder
Joanna Kwoszcz
Natalia Skrzypska
Anna Tokarek
Napewno ktoras z nich wygra;]
Ostatnio edytowany przez: V..., 2 marca 2010, 19:02 [2 raz(y)]
Mysle ze nie rezygnowala- wkoncu na n-k caly czas sa jej foty z glosowania...
Jeszcze niedawno były jej zdjęcia też na oficjalnej wśród tych co dalej przeszły, teraz jakoś ktoś zmienił, żadnego wyjaśnienia nie ma, tą sprawą powinna zająć się komisja
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 02/03/2010 20:42
Sluchajcie co to za akcja z tym plakatem bodajze na andegrandzie? ma ktos moze jakies info/zdjecie? bo nigdzie nie moge znalezc (google tez umiem obslugiwac)
Sluchajcie co to za akcja z tym plakatem bodajze na andegrandzie? ma ktos moze jakies info/zdjecie? bo nigdzie nie moge znalezc (google tez umiem obslugiwac)
na andergrandzie nie widziałem, ale prawdopodobnie chodzi o ten plakat
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/03/2010 19:44
30.01.2010 została wysłana paczka do mnie z USA. Do tej pory nie doszła, do ludzi z Polski ten sam przedmiot przyszedł jakieś 2 tygodnie temu. Czy mogę walczyć jakoś o zwrot pieniędzy za zagubioną paczkę?
Nie ukrywam, że strasznie mnie to irytuje a i dzisiaj dostał chłopak pustą paczkę czyli ktoś ukradł zawartość...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/03/2010 20:17
w tamtym roku zamowilem buty w USA kurierem polamer i czekalem ponad dwa miesiace az wkoncu przywiozl je bus przywozacy prase do kiosku
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.