nie wydaje mi się by do kupna alko w hurtowni potrzebna była koncesja. Swoją drogą np. jak musisz kupić dużą ilość % to sprawdź też np. w makro, kerfurze itp. czasem taniej wychodzi niż w samej hurtowni.
Moze ktos z Was sie orientuje czy potrzebna jest koncesja , zeby kupic alkohol w hurtowni?
nie wydaje mi się by do kupna alko w hurtowni potrzebna była koncesja. Swoją drogą np. jak musisz kupić dużą ilość % to sprawdź też np. w makro, kerfurze itp. czasem taniej wychodzi niż w samej hurtowni.
no potrzebuje dość dużej ilośći % nic innego nie pozostaje jak pojeżdzić i porozglądać się
Ja brałem kiedyś browary na hurcie w Dąbiu na ul.Pomorskiej. Tam możesz podbić są chyba 2 hurtownie, ale nie mam pewności czy wóda jest.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 17/02/2010 14:14
żeby kupić alko w hutrowni koncesji miec nie musisz ale..
jak nie masz koncesji to nie dostaniesz takiej ceny jak maja "koncesje" i wtedy wcale juz tak tanio nie wychodzi
na wesele jak wodeczke bralem to najtaniej wyszlo w makro, pozniej selgros a dopiero pozniej hurtownie
roznica pomiedzy makro a hurtowniami wyszla prawie 5zl na butelce /w makro taniej oczywiscie/
'Problem' z Makro jest taki, że trzeba mieć kartę (oczywiście można pożyczyć od znajomego) - bez tego zakupów nie zrobisz. Jeżeli chodzi o alkohole, to w Makro są 2 ceny - pierwsza obowiązuje wszystkich, druga natomiast tylko tych którzy posiadają koncesję (wychodzi nieznacznie taniej). Pzdr.
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
dobrego i uczciwego mechanika moze ktos polecic, jakies namiary ?
ja robie auto u żelepienia na krakowskiej... jak narazie nie narzekam i zawsze dobrze,szybko zrobione, w porządku gość zawsze można się dogadać. polecam
namiary:
Żelepień Rafał
mechanika pojazdowa
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 17/02/2010 18:47
Ja mam takie pytanko czy ktos widzial film "Autor widmo" i czy oplaca sie isc na to do kina, czy moze lepiej wybrac sie na ten Polski Randka w ciemno?
Ja mam takie pytanko czy ktos widzial film "Autor widmo" i czy oplaca sie isc na to do kina, czy moze lepiej wybrac sie na ten Polski Randka w ciemno?
Bylem na randce w ciemno, oczywiscie z dupą zeby nie bylo ze ja taki romantyk jestem i ogolnie film jak na polskie realia sredni, jedynie ubarwia ten film swoją postacią Szyc, ogolnie nic specjalnego, bardziej film dla dup... autora widmo nie widzialem...
żeby kupić alko w hutrowni koncesji miec nie musisz ale..
jak nie masz koncesji to nie dostaniesz takiej ceny jak maja "koncesje" i wtedy wcale juz tak tanio nie wychodzi
na wesele jak wodeczke bralem to najtaniej wyszlo w makro, pozniej selgros a dopiero pozniej hurtownie
roznica pomiedzy makro a hurtowniami wyszla prawie 5zl na butelce /w makro taniej oczywiscie/
pzdr
Prośba posiadasz może nr. karty Makro? bo chciałbym zobaczyć na ulotce, ale niestety trzeba podac nr.karty żeby zobaczyć alkohole.
Ostatnio edytowany przez: niebuszewo8308, 18 lutego 2010, 21:43 [2 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/02/2010 20:55
Dostałem zadanie sprzedarzy odtwarzacza minidisc razem z dyskami, jednak przed tym chciałbym ja wyczyścic z utworów. Wie ktoś jak to zrobić?
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Dostałem zadanie sprzedarzy odtwarzacza minidisc razem z dyskami, jednak przed tym chciałbym ja wyczyścic z utworów. Wie ktoś jak to zrobić?
Kurde mialem bardzo dawno sonego.Jakos sie robilo tak ze wybierales jakis truck i przytrzymywales dluzej jakis guzik i utwor sie kasowal,wazne chyba bylo czy kasetka nie miala jakiegos zabezpieczenia w stylu starych dyskietek do kompa.Pokombinuj
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/02/2010 23:24
Widziałem, że istnieje takie coś jak kaseta do radia samochodowego do której można podłączyć odtwarzacz MP3 a czy istnieje takie coś żeby podłączyć pendrive albo kartę pamięci (z muzyką) ? Nie za bardzo wiem jak to szukać bo nie wiem jak to nazwać
W ogóle jeśli kto miał do czynienia to wejście w kasecie jest na jakiś kabel (jaki ?) czy USB ?
Ostatnio edytowany przez: AŚ, 18 lutego 2010, 23:34 [1 raz(y)]
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Widziałem, że istnieje takie coś jak kaseta do radia samochodowego do której można podłączyć odtwarzacz MP3 a czy istnieje takie coś żeby podłączyć pendrive (z muzyką) ? Nie za bardzo wiem jak to szukać bo nie wiem jak to nazwać
W ogóle jeśli kto miał do czynienia to wejście w kasecie jest na jakiś kabel (jaki ?) czy USB ?
jeden z użytkowników tego forum miał takie cudo, taki pendrajw, na którym znajdowały się piosenki. Podłączał to potem do zapalniczki, byle blisko radia i ustawiał jakąś częstotliwość na jakiej to urządzonko wysyłało fale. Radio ustawiało się na taką samą częstotliwość i odbierało. Ale jak to się nazywa to za nic nie pamiętam, może ten użytkownik jak zauważy posta to doprecyzuje
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.