Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/02/2010 09:29
Potrzebne namiary na hurtownie alkoholi w Szczecinei - najlepiej jakieś "swoje"
fajnie jak by były namiary na osoby kontaktowe.
Jak ktoś takowe posiada - proszę o przekazanie mi jeżeli ktoś dysponuje namiarem, podanie tutaj na forum lub wysłanie mejla do stowarzyszenia.
Z góry dzięki - sprawa tyczy się tak naprawdę nas wszystkich
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Gdzie sprzedam monety okolicznościowe o nominale 2zł?
a masz tą monetę 2000
o tą się rozchodzi:
http://www.swistak.pl/a4858970,2zl-2000-lat-Mennicze-.html
jak coś bym był zainteresowany!
jakbym wiedział wcześniej to bym Ci ja sprzedał... a co do sprzedarzy to wiem że na Dworcu Głównym działa numizmatyk. Centralnie wchodzisz na 1 peron i kierujesz sie w prawo, tam gdzieś powinien być.
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
a masz tą monetę 2000
o tą się rozchodzi:
Mam wszystkie, a wiele w powtórkach, będę miał chwilę, to przeszukam klaser, bo na 100% miałem jej kilka sztuk ale nie jestem pewny czy jakaś się uchowała.
a masz tą monetę 2000
o tą się rozchodzi:
Mam
no to co, jest ktoś, kto chce ze mną ubić ten interes? i ile sobie za nią życzycie? a mi na niej zalezy, bo od roku 99 ją w portwelu miałem, ale w ostatnie dni morza, przy niepasterowanych, wpadła w szczelinę w podeście i poszła się jebać:///
udalo Ci sie sprzedac te monety jesli tak to daj znac w jakim miejscu, bo tez mam 39 monet do sprzedania wsumie to sprzedam je nawet po nominale aby tylko ktos sie znalazl chetny
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
udalo Ci sie sprzedac te monety jesli tak to daj znac w jakim miejscu, bo tez mam 39 monet do sprzedania wsumie to sprzedam je nawet po nominale aby tylko ktos sie znalazl chetny
Niestety nie wystawiłem dwie na allegro, którą są najwięcej warte
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/02/2010 19:36
Zima sie jeszcze nie skonczyla a moj samochod juz przybral rude barwy. Moglby ktos polecic dobrego/taniego blacharza/lakiernika?
W takim razie ja jestem zainteresowany, najlepiej po jednej z różnych rodzajów Ile masz takowych?
Moje gadu : 6129480
Ostatnio edytowany przez: Święty, 4 lutego 2010, 16:05 [1 raz(y)]
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.