Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/01/2007 08:14
Wie ktos gdzie moge znalezc spolszczenie do Traffic Giant przeczesalem cale google i nic... =/ a bym pilnie potrzebowal bo sciagnalem sobie ta gierke a z angielskiego za dobry nie jestem...
The JUnkers - 21/01/2007 11:06
PANIE I PANOWIE Mam zaszczyt przedstawić Wam tytułowy kawałek z płyty The Junkers "Nasza Wolność", która ukaże się jak wszystkim wiadomo 1 marca 2007
oto link:
http://www.myspace.com/thejunkersprvpl
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Dzieki tez sie ostatnio pytalem i zgadzam sie ze Slimem ze naprawa kosztuje 50-70 zl ale mam takie szczescie ze telefon sie naprawil sam walnalem go kilka razy to sie jakos zrobil bo mnie zaczal juz wkurzac D
Oni po prostu myślą że są bogami i mieszkają na olimpie a reszta świata jeździ wozami konnymi o kwadratowych kołach, w domach nie mają pralek czy telewizorów żyją z uprawy ryżu albo zbierania owoców leśnych - takie właśnie mają pojęcie o historii czy geografii świata.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/01/2007 18:42
Gadu,gadu a tam chlopaki w Niemczech drugi meczyk wygrywaja tym razem z Brazylia (czesciowa rehabilitacja za final siatkarzy ) 31:23 dla przypomnienia dodam tylko iz wczoraj "pukneli" Argentynczykow 29:15 najgorsze jednak (tak mi sie wydaje) przed nami gdyz jutro gramy z frycami,mimo wszystko jestem dobrej mysli...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/01/2007 19:10
Mam pytanie czy ktos z was ogladal wczoraj walke Valueva tego boksera? I mam pytanie bo tam przed jego wejsciem na ring taki koles z zespolem spiewal taka fajna piosneke , i czy zna ktos moze jej tytuł , albo wykonawce?zawiklane ale jest Pzdr
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Ps. tu nasuwa się pytanie jaką rolę spełniają tachometry(mówie o Polsce bo w innych krajach szczegółowo je sprawdzają)a u nas piszą "tacho" na lewe nazwiska i jadą....
Co do MŚ w piłce ręcznej to...jestem ciekaw czy Polska sprawi jakąś niespodziankę najważniejsze to jutro skapać tyłki szwabom
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/01/2007 14:48
Wie ktoś może gdzie w Szczecinie można się przebadać u dermatologa za przystępną cene lub za free? (prócz medicusa bo tam drogo)
Ostatnio edytowany przez: eF^, 22 stycznia 2007, 14:57 [1 raz(y)]
Dokladnie...
mozna powiedziec iz na Szmala nie bylo dzisiaj mocnych zdaje mi sie ze w szczypiorniaku nigdy nie bylismy tuzami, moze wreszcie nadejdzie jakis przelom
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/01/2007 20:57
Tak obserwuje to wszystko co się dzieje w polskim sporcie, i we wszystkich (!) dyscyplinach widoczny jest jakiś postęp tylko nie w piłce nożnej de facto najpopularniejszej dziedzinie sportu w Polsce. Pływacy, siatkarze, bokserzy, rajdowcy, skoczkowie, teraz szczypiorniści etc.
no nie przesadzaj,w reprezentacji mamy widoczny postep,choc to tylko narazie 2 swietne mecze to zobaczymy jak bedzie pozniej,mozemy sie pochwalic jednym z najlepszych prawych pomocnikow w Europie-Blaszczykowski do tego kupa swietnych bramkarzy-Boruc,Kuszczak ,Kowalewski czy mlody Fabianski,nie mowie o tej calej zasranej korupcji bo to nawet w najwiekszych pilkarsko krajach sie zdarzylo ale o widocznej na + nowej erze pilkarzy(Golanski,Bronowicki,Brozek,Gargula,Matusiak czy B.Grzelak) i nowym systemie wyboru ich a takze calej grze,nareszcie zaczynamy grac pilka! i mi sie to bardzo podoba, zobaczymy jak poradzimy sobie na wiosne....a skoczkow bym tak nie zachwalal poza Malyszem(ktory nie zachwyca rowniez ) i kilku ``wypadkach`` Stocha reszta to miernota....ale szczypiornisci dzis pokazali szwabom piekny mecz, gdyby pod koniec Niemcy nie wylapaly 2 czerwonych kto wie jakby to sie skonczylo, szczescie sprzyja lepszym
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/01/2007 21:39
Oczywiscie brawo dla Polakow....a co do tego ze nie widac postepu w pilce noznej to sie nie zgodze...owszem moze nie w ligowej ale miedzynarodowo ostatnio nie wypadlismy tak zle prawda?a czy faktycznie byl to postep dlugotrwaly czy pojedynczy wybryk to sie okaze przy najblizszych ME
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.