nie odbierze nam nikt naszych barw klubowych
granatowo żółto bordowych
Wiem, wiem ale nie ma rymu inaczej, ale obiecuje ze poprawie.
To ja jeszcze proponuje zwrotke
W naszym klubie policja nie ma nic do gadania
W Pogoni Szczecin klubie z poznania
Tez nie pasuje ale przynajmniej rym jest
Jesli chcesz ulozyc piosenke na temat swojego klubu to raczej pisze sie ja na jego chwale a nie na posmiewisko fajnie ze chcesz cos zrobic ciekawego ale to chyba raczej nie jest dobry pomysl bynajmniej nie w takim wykonaniu.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 25/11/2009 20:27
Panowie problem mam musze dowiedizalem sie przed chwila ze musze zmontować bibliografie wstepną na piątek . Temat to Powstanie Warszawskie w utworach literackich , filmie i piosence . Omów temat i porównaj przedstawione obrazy.
Tak więc właśnie potrzebował bym jakieś flimy i omówienia do nich . Niepogardze też innymi materiałami
Proszę o pomoc !!
Panowie problem mam musze dowiedizalem sie przed chwila ze musze zmontować bibliografie wstepną na piątek . Temat to Powstanie Warszawskie w utworach literackich , filmie i piosence . Omów temat i porównaj przedstawione obrazy.
Tak więc właśnie potrzebował bym jakieś flimy i omówienia do nich . Niepogardze też innymi materiałami
Proszę o pomoc !!
Proszę o pomoc !!
Proszę o pomoc !!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 25/11/2009 23:01
Pił ktoś z forumowiczów miód pitny ?? chciałbym spróbowac ale nie wiem gdzie sie w niego zaopatrzyć ( w szczecinie) a także ile to ma procent mniej wiecej ...(i czy w ogóle warto)
Pił ktoś z forumowiczów miód pitny ?? chciałbym spróbowac ale nie wiem gdzie sie w niego zaopatrzyć ( w szczecinie) a także ile to ma procent mniej wiecej ...(i czy w ogóle warto)
Piłem parę razy, dość specyficzny smak. Procentowo z tego co pamiętam w okolicach 10-20% (zależy od rodzaju). Warto spróbować tym bardziej, że drogi nie jest.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/11/2009 00:05
Napewno w Auchanie na alkoholowym.
Moc miodu pitnego zalezy od rodzaju ile ma dawek miodu.
półtorak, dwójniak, trójniak czwórniak.
Im wyzsza nazwa tym mniej miodu i nizsza cena
Dosc dobre te miody sa, ale bez rewelacji;] 2-niak mi najbardziej smakowal chyba
Nie sa tez wcale tanie jak pisal ktos wyzej (chyba, ze czworniaki)- bo jakis 1,5 czy 2-jniak to kosztuja wiecej niz dobra wodka
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.