chyba wam gowno wyszlo z tych dyskow swoja droga poczytalem z ciekawosci komentarze i koles od tego sklepu ma cos z garem zeby wystawiac w ramach odwetu negatywy i wypisywac dane kontrahenta w komentarzach. najpierw sam zawalil sprawe a pozniej jeszcze innych obraza. gamon...
Macie jakiegoś zaufanego, wypróbowanego sprzedawcę na allegro, który sprzedaje oryginalne perfumy?
poszukuje osoby chętnej do wynajęcia klubu w styczniu/lutym (chce wyprawić 18-stke)
gg: 10932007
PS. może ktoś mi pomoże ,jeśli nie znajdę współorganizatora, gdzie najlepiej wyprawić 18 i koszty itp. dzieki z góry.
zalezy na ile osob chcesz zrobic. Koszta ok 1500zl.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/11/2009 22:13
no własnie dlatego jak nie będę miał z kim to będę musiał coś innego kminić bo całego klubu dla dwudziestu osób nie ma sensu wynajmować.
https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/11/2009 22:18
Klub Saga na witkiewicza organizuje teraz tylko imprezy okolicznosciowe, mysle, ze bylo by to koszt kilkuset zl a sale bys mial na 20-30 os napewno
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/11/2009 20:04
Hej,mam takie 2 pytanka.Znacie może jakąś dobrą pralnie chemiczną w okolicach centrum i jakie ceny ? Drugie pytanko czy ktoś z was ma kartę multikina i czy są z niej jakieś sensowne profity ?
Pozdrawiam
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/11/2009 20:24
cześć. macie może pojęcie ile czasu maximum na zasadach allegro ma kupujący, na skontaktowanie się ze mną w celu uzgodnienia opcji dostawy etc. bo sprzedałem przedmiot w zeszły wtorek, osoba ta nie odpowiada na maile, telefon podany w danych wita mnie pocztą głosową - a najlepsze w tym jest to że przez ten okres człowiek ten dostał kilka pozytywów, a jego konto nie posiada żadnego negatywa. dzięki za pomoc.
"..każda strata wychodzi mi na lepsze.."
Pogoń ponad wszystko ..
cześć. macie może pojęcie ile czasu maximum na zasadach allegro ma kupujący, na skontaktowanie się ze mną w celu uzgodnienia opcji dostawy etc. bo sprzedałem przedmiot w zeszły wtorek, osoba ta nie odpowiada na maile, telefon podany w danych wita mnie pocztą głosową - a najlepsze w tym jest to że przez ten okres człowiek ten dostał kilka pozytywów, a jego konto nie posiada żadnego negatywa. dzięki za pomoc.
Twoj kupiec ma czas 2 tygodni na to zeby sie z Toba skontaktowac/wplacic pieniadze. Jezeli po 2 tygodniach nie bedziesz mial zadnej reakcji, zglos sprawe do allegro o zwrot prowizji. Ja przynajmniej zawsze tak dzialalem.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.