Odp: temat ogórkowy cz.2 - 08/11/2009 13:03
SZANOWNI ADMINISTRATORZY!!!!
temat o muzyce coś się spierdolił i wyświetla tylko połówę wątku. sprawdzałem na różnych przeglądarkach i kompach. ostatni post jaki się pokazuje to użytkownika PORTO, no a reszty ni widu. na samej górze pojawia się tylko takie o to coś:
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/sites/forum.pogononline.pl/funkcje/func.formatuj_tekst.php on line 78
a żeby jeszcze smiesziej było, to ten wątek właśnie strasznie długo się ładuje.
a czy inni uzytkownicy też mają podobnie?
pzdr!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 08/11/2009 13:09
Potwierdzam; ze dwa czy trzy dni temu już tak miałem...
ps. co do prawdziwości cycków "jedyne" 80% ale zapewniam iż nijak ma się to do praktycznej strony
...jeszcze odnośnie tej karteczki za wycieraczką; również raz parkując na trawie załapałem się na tego typu upomnienie i sądzę że innych konsekwencji nie będzie.
Ostatnio edytowany przez: 1973, 8 listopada 2009, 13:22 [3 raz(y)]
Po końcowym wyniku Sevilla - Villarreal zakończony wynikiem 3:2 kursy były następujące:
1 - 1.08
X - 7.00
2 - 65.00
A przed meczem na Seville był kurs 1.65 około, zależy od buka, więc pewnie kurs na tej stronie podany po zakończonym spotkaniu. Ale dziwne trochę i spotykam się tym pierwszy raz na livesports.pl.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756536046 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.