Odp: temat ogórkowy cz.2 - 17/01/2007 12:17
Mam palmtopa ale windows w nim padl. Wie ktos moze skad sciagnac jakis system do niego i jak zainstalowac? Tylko prosze bez odpowiedzi typu google bo juz troche szukalem i ciezko cos znalezsc na ten temat. Z gory dzieki. Pozdro
Mam palmtopa ale windows w nim padl. Wie ktos moze skad sciagnac jakis system do niego i jak zainstalowac? Tylko prosze bez odpowiedzi typu google bo juz troche szukalem i ciezko cos znalezsc na ten temat. Z gory dzieki. Pozdro
zapytaj na forum pdaclub.pl, tam prędzej ci odpowiedzą
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/01/2007 20:09
Wie ktoś co to za polska piosenka co w teledysku jest kilku gości i rapują coś o Wawie (i teledysk też w Wawie) Jeden z nich taki z brodą i przy kości Z góry dzięki.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/01/2007 20:59
Wie ktoś gdzie można w Szczecinie tanio telefon naprawić lub gdzie kolowiek jakiś serwis z naprawmi telefonów. Uszkodził mi się mikrofon w Motoroli ;/
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/01/2007 23:52
Fajną zime mamy.... wieje jak skurwysyn a w dodatku leje deszcz, przypomne, że rok temu na termometrze miałem -30 stopni plus śnieg po kolana
Ps. Wierzycie, że 21 grudnia 2012 nastąpi koniec świata... Pytam poważnie
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/01/2007 23:58
Kurwa...Armagedon !!!!! jakies blachy mi po oknach latają przed blokiem iskarza linie energetyczne..zaraz trzeba bedzie sie ewakuowac do piwnicy
Fajną zime mamy.... wieje jak skurwysyn a w dodatku leje deszcz, przypomne, że rok temu na termometrze miałem -30 stopni plus śnieg po kolana
ja tam nie wierzę w to co przeczytałem na ten temat, dla mnie bardziej prawdopodobne jest że niedługo może nastąpić nowa epoka lodowcowa ( niektórzy naukowcy szacują to na ok. 100-150 lat : O)
ja tam nie wierzę w to co przeczytałem na ten temat, dla mnie bardziej prawdopodobne jest że niedługo może nastąpić nowa epoka lodowcowa ( niektórzy naukowcy szacują to na ok. 100-150 lat : O)
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/01/2007 09:44
e tam to co w nocy bylo to pikuś w porownaniu z tym co pizgala Berta 11 lat temu na Atlantyku w okolicach Stanów 4 dni lezenia w koi bez jedzenia bo co sie zjadlo to po krotkiej chwili wracalo
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/01/2007 16:24
na Słonecznym ocieplanie z urzedu rozjebała wichura..wszystko spadło na samochód który stał na zakaznie parkowania chyba zonka ma własciciel bo odszkodowania nie dostanie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.