Wlasnie poki co znalazlem Focusa '98 w wersji GHIA i cena jest bardzo przystepna. Mysle, ze po gruntownym 'przesluchaniu' auta bedzie mozna przejsc do konkretow
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 29/10/2009 22:24
Potwierdzam opinie chrisxx - również miałem okazje nieraz jeździć focusem sedanem (rok 99, silnik 1.6) i auto prowadzi się rewelacyjnie. Wyposażenie również więcej niż zadowalające: radio, klimatyzacja, ogrzewanie przedniej i tylnej szyby (przydatne szczególnie mając na uwagę zbliżającą się zimę).
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 30/10/2009 16:36
Orientuje się ktoś w jaki sposób wrzucić na stronkę panoramę obrotowa? w formacie .mov, lub fleszu? coś stylu tej wirtualnej wycieczki po Szczecinie?
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 02/11/2009 16:30
Ktoś wie gdzie w Szczecinie dostane gry na xboxa360 "piraty" ? albo ma ktoś dostęp i sobie sam nagrywa, to niech podbije do mnie na gadu
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 02/11/2009 22:30
Przyszło mi listownie ponaglenie do spłaty mandatu 100 zł
najdziwniejsze jest to ze po jakichś trzech miesiacach od jego otrzymania naliczono mi jakies koszty egzekucyjne w wysokosci 50 zł
Przyszło mi listownie ponaglenie do spłaty mandatu 100 zł
najdziwniejsze jest to ze po jakichś trzech miesiacach od jego otrzymania naliczono mi jakies koszty egzekucyjne w wysokosci 50 zł
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756526586 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.