Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/10/2009 21:09
Chca jak najwiecej zarobic co jest normlane i wlasnie sciagaja ruiny najgorsze kupione bo sprzedawca w niemczech sie przyzna ze cos jest nie tak wiec sprzeda taniej a nasi to przywioza i zamaskuja. Sam szukam auta od 2 miesiecy i nic nie moge trafic ciekawego bo wiecznie cos jest z tymi furami nie tak jak powinno czy jak mowia...
zeby nie ciągnąć bezsensu rozmowy
To że są tacy co kombinują - zgadza się
ale nie zgodze się i stwierdze że wkurwiają mnie takie posty jak Twój pierwszy - wszyscy są chuje i oszuści oprócz jakiegoś tam komisu.
Tak nie jest. ot to - powodzenia w szukaniu
Czego szukasz??
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Pewnie ze nie kazdy komis wali walki, ale jednak lepiej nie korzystac z ofert komisow, bo ceny zawyzone i nieraz przykre niespodzianki, wiadomo oni tez musza zarobic..
Chca jak najwiecej zarobic co jest normlane i wlasnie sciagaja ruiny najgorsze kupione bo sprzedawca w niemczech sie przyzna ze cos jest nie tak wiec sprzeda taniej a nasi to przywioza i zamaskuja. Sam szukam auta od 2 miesiecy i nic nie moge trafic ciekawego bo wiecznie cos jest z tymi furami nie tak jak powinno czy jak mowia...
zeby nie ciągnąć bezsensu rozmowy
To że są tacy co kombinują - zgadza się
ale nie zgodze się i stwierdze że wkurwiają mnie takie posty jak Twój pierwszy - wszyscy są chuje i oszuści oprócz jakiegoś tam komisu.
Tak nie jest. ot to - powodzenia w szukaniu
Czego szukasz??
Pewnie ze nie kazdy komis wali walki, ale jednak lepiej nie korzystac z ofert komisow, bo ceny zawyzone i nieraz przykre niespodzianki, wiadomo oni tez musza zarobic..
to wiadomo - ale z tym że muszą zarobić to wg mnie przedewszystkim zarabiają na tym od kogo kupują.
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/10/2009 21:51
Mi chodzilo bardziej o to ze jak komis to tylko sprawdzony. A ten polecilem bo mam do niego jakies tam zaufanie (a nie ze wszytsko oprocz jednego to gowno- nie placa mi za reklame wiec nie musze go reklamowac hehe).
Szukam czekos miedzy 2003-2006r z mocnym wyposarzeniem. Jakies Citroeny C4, Nissany Primera, moze znowu jakis Seat Leon. Cos z tej pulki
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/10/2009 23:43
Seat Leon to moje ciche marzenie, ale na razie mnie nie stac. Poki co szukam czegos ekonomicznego do 10 lat. Myslalem o Focusie. Sa jacys uzytkownicy? Moze jakies opinie?
Seat Leon to moje ciche marzenie, ale na razie mnie nie stac. Poki co szukam czegos ekonomicznego do 10 lat. Myslalem o Focusie. Sa jacys uzytkownicy? Moze jakies opinie?
Zastanawialem sie nad Leonem i Focusem. Ostatecznie kupilem Focusa 3 miesiace temu. Zaj... auto. Pali malo , fajnie sie prowadzi , nawet niezle przyspieszenie .
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/10/2009 11:21
Ja Wam powiem, ze zawsze jest jakis powod sprzedazy i lekko 80% aut jest w jakis sposob oszukanych.
Szczegolowo nie bede sei rozpisywal, co auto to inna historia.
Rozwagi przy zakupie zycze. Pospiech tez nie wskazany.
Pojeździj po salonach. Prowadzona jest także sprzedaż samochodów używanych, z tym, że " kwiatków" takich jak w komisach nie dostaniesz. Cena na pewno troche wyższa, ale 90% to samochody, którzy klienci zostawiają w rozliczenie, kupione w Polskim salonie, a min w rozliczenie się nie przyjmuje, Salony często dają także gwarancje na używki.
Zastanawialem sie nad Leonem i Focusem. Ostatecznie kupilem Focusa 3 miesiace temu. Zaj... auto. Pali malo , fajnie sie prowadzi , nawet niezle przyspieszenie .
To powiedz cos wiecej. Ktory rocznik, przebieg, silnik jak zawieszenie, karoseria itd.?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/10/2009 13:41
ile kosztuje przedłużenie wazności ksiązeczki zdrowia? Ogónie to przy samym jej wyrobieniu nie nadano jej daty ważności tylko jest napisane ze zdolny do pracy i tyle, żadnego prześwietlenia ani innych badań nie przechodziłem, tylko wiadomo schigelli nie wychodowano i na tym walnięto pieczatke i koniec (2006 rok). A musze mieć z okresleniem ważnosci, ile się płaci i czy będę musiał jakieś śmieszne prześwietlenia robić czy inne badania nie zrobione wcześniej? Przyjeb... się do mnie w pracy o to, więc musze jakoś to załątwić.
Opłaca się inwestować w Windows 7 czy pozostać na Viscie ( Xp) ?
Ubuntu - linux ale robiony z mysla o uzytkownikach windowsa. Szczerze polecam, jesli wezmiesz laptopa z Intelem, jak AMD to zdecydowanie 7
właśnie mam troche mieszane uczucia, pisze ze "7" wymaga 2gb ramu, dokladnie tyle co mam, i tutaj rozkmina czy jak odpale najnowszego windowsa to reszta programow/gier da rade.. kolejnym minusem jest to ze nie mozna "upgrejdowac" tylko od nowa formacik itd....
Chce kupić laptopa w granicach 2-3 tys ( max) , co polecicie ?
Opłaca się inwestować w Windows 7 czy pozostać na Viscie ( Xp) ?
Laptop - rozglądnij się za Dell Studio 1555, Lenovo Y550, Samsung R522, MSI EX625, Toshiba A500, Asus K50IJ - są teraz na topie, dobre i sprawdzone konstrukcje. Poza tym dużo zależy od tego, do jakich celów chcesz go wykorzystywać - czy potrzeba mocny procek, czy może grafę.
A co do Win7 - ja mam lapa z 4GB i na wstępie 7 zjada ok. 1GB RAMu, a przy odpaleniu kilku programów chyba ledwo co przekroczyłem 2GB. Przesiadłem się z XP i jestem naprawdę zadowolony, system śmiga aż miło. Bądź co bądź, ale XP jest już nieco systemem przestarzałym i trzeba iść do przodu.
To powiedz cos wiecej. Ktory rocznik, przebieg, silnik jak zawieszenie, karoseria itd.?
Rocznik 2002 , silnik 1.8. diesel . Przebieg 99 tysiecy , ale byl cofniety o okolo 20 tysiecy .
W zawieszeniu jest jeden minus strasznie wk... , ale nie majacy wplywu na jazde. Plastikowa oslona od amortyzatorow potrafi wyskakiwac i stuka podczas jazdy , a czlowiek zastanawia sie co jest nie tak.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/10/2009 22:54
ciekawe co tam bedzie za kilkadziesiat lat jak skonczy sie ropa, chyba beda piasek z pustyni sprzedawac na np. kamieniste plaze Norwegii
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.