Orientuje sie ktos gdzie najtaniej wykupic OC na samochod ? W jakiej firmie bedzie najtaniej bez znizek ?
Najtaniej to chyba w HDI Asekuracja z takich normalniejszych firm. Góral, ile czasu masz prawo jazdy? Rocznik 1982 jestes?
W HDI jest zwyzka za mlodego kierowca do ukonczenia 26 lat. U wiekszosci ubezpieczycieli ta granica jest wyzsza, 28-30 lat.
Ja od kilku lat z HDI i zawsze wychodzi mi taniej niz u konkurencji.
Orientuje sie ktos gdzie najtaniej wykupic OC na samochod ? W jakiej firmie bedzie najtaniej bez znizek ?
Spróbuj na ul. Sikorskiego tam gdzie kiedyś "cascade" było,a dokładniej idąc w stronę Turzynu jest takie małe wejście do klatki; tam takie dwie przemiłe panie (matka z córką) mają firmę ubezpieczeniową i dobierają ci pakiecik jaki sobie zażyczysz, niestety nie mogę ci powiedzieć jak to będzie wyglądać bez zniżek gdyż sam z nich korzystam ale myślę że zapytać zawsze można...
Jakbyś był zainteresowany mogę podać ci do nich tel.
Najtaniej to chyba w HDI Asekuracja z takich normalniejszych firm. Góral, ile czasu masz prawo jazdy? Rocznik 1982 jestes?
W HDI jest zwyzka za mlodego kierowca do ukonczenia 26 lat. U wiekszosci ubezpieczycieli ta granica jest wyzsza, 28-30 lat.
Ja od kilku lat z HDI i zawsze wychodzi mi taniej niz u konkurencji.
Prawo jazdy mam 2 lata i 8 miesiecy ,rocznik 1982
Samochod Ford Focus , pojemnosc 1,8 , rocznik 2002
Zniizek nie mam , zwyzek rowniez brak ( w niektorych firmach pewnie za wiek moge miec ) .
[
Jakbyś był zainteresowany mogę podać ci do nich tel.
Jezeli mozesz to podaj numer , bo nie wybieram sie teraz do Szczecina , a telefonicznie sie dowiem czy jest sens
Co używacie jako program pocztowy? Outlook czy Thunderbird?
Swego czasu Thunnderbird coś mi szwankował, nie mogłem wysyłać wiadomości, a konfiguracje były jak najbardziej prawidłowe. Nie wiem co było przyczyną. Przeinstalowywałem kilka razy i nic. Po formacie kompa już nie próbowałem. Outlook Office razem z pakietem Offica chyba jest najlepszy, posiada dużo funkcji. Poczta systemu Windows w Viscie jest okej, oraz bodajże Windows Live też ładny interfejs i prostota.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 20/10/2009 22:04
ja polecam Thunderbirda. Mailami operuje codziennie w dużych ilościach i daje on spokojnie rade poza paroma małymi niedogodnościami
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.