Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/10/2009 12:46
Czy gdzies w necie jest regulamin basenu na Akademii Morskiej? Szukalem i niestety niczego nie znalazlem. Ewentualnie czy ktos sie orientuje, czy czepek jest obowiazkowy?
arusek1948
Brawo Morze! Byłęm na meczu, świetne widowisko, pierwsze 2 sety słabe w wykonaniu Bałtyka, ale kolejne wyśmienite Była grupka około 20 kibiców z Gorzowa, w 3 secie zostali pozbawieni szalików i koszulek przez kiboli ze Szczecina...
arusek1948
Brawo Morze! Byłęm na meczu, świetne widowisko, pierwsze 2 sety słabe w wykonaniu Bałtyka, ale kolejne wyśmienite Była grupka około 20 kibiców z Gorzowa, w 3 secie zostali pozbawieni szalików i koszulek przez kiboli ze Szczecina...
Nas w Szczecinie 13, przed wyjazdem była spora mobilizacja i deklaracje, niestety kiedy przyszło co do czego... no mniejsza z tym.
Na hale stawiamy się pół godziny przed meczem głosno zaznaczajac swoja obecnosc jednak własciwy doping rozpoczynamy od poczatku meczu i przez 2 sety stoi on na dosc wysokim poziomie, dlaczego tylko 2 to za chwile. Na hali ok. 300 osób, zorganizowanego dopingu brak chociaz godne podziwu były wysiłki pewnego niepełnosprawnego umysłowo kibica Morza który mocno zdzierał gardło, kilka dziewczyn równierz odzywało sie krzyczac "Morze Szczecin". Na początku 3 seta wizyte nam złozyły tutejsze "najwyższe władze" w bardzo silnej reprezentacji, nie obyło się niestety bez strat. Z powodu tej akcji oczywiscie nie jesteśmy w stanie prowadzić później dopingu, jedynie po wygranym meczu głosno dziekujemy siatkarzom i pozdrawiamy trenera Gerymskiego. Po meczu co ciekawe najpierw podchodzą pod nasz sektor siatkarze...Morza, przybijajac nam piątki, później dołączaja nasi. Wielkie dzięki za pomoc poszkodowanym lekarzowi i masażystom Morza. Po meczu mamy ogon do rogatek Szczecina, na trasie oczywiscie spokój.
Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
Koszulka - 11/10/2009 15:49
Witam. Jestem kibicem Legii i mam koszulkę Pogoni tylko mam problem z określeniem sezonu. Koszulka jest firmy adidas, widnieją na niej 2 sponsorzy: CANAL+ i Bosman (nad napisem jest łódź). Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuje
Witam. Jestem kibicem Legii i mam koszulkę Pogoni tylko mam problem z określeniem sezonu. Koszulka jest firmy adidas, widnieją na niej 2 sponsorzy: CANAL+ i Bosman (nad napisem jest łódź). Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuje
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.