prosba do forumowych znawcow muzyki... kto mi powie, co to za kawalek leci w tym filmiku a jakby ktos byl w stanie podeslac na maila to bylbym bardzo wdzieczny... Pogoń[email protected] z gory thx
prosba do forumowych znawcow muzyki... kto mi powie, co to za kawalek leci w tym filmiku a jakby ktos byl w stanie podeslac na maila to bylbym bardzo wdzieczny... Pogoń[email protected] z gory thx
Prosze
Gritz - My life be like
''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
ten kawałek to chyba:The Grits- Ooh Ahh (f. TobyMac) pzdr.
Mam pytanko , czy ktos moze ma polskie dialogi do ,, Piły 3''? Bo mam film a dialogów nie
o kur.. podpowiem ci www.google.pl jeszcze bardziej? www.napisy.org jeszcze bardziej? NAPISY! Ponad 800dni an forum a pyta o takie rzeczy,powinien byc za to Ban
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 06/01/2007 17:38
Mam problem. Jak próbuje ściągnąć jakąkolwiek aplikację java na swój telefon (nokia 6230) wyskakuje taki komunikat : [cytat]Za mało pamięci telefonu do pobrania pliku[cytat] . Najważniejsze jest to, że na karcie mam 15 mb wolnego, na telefonie mam 3 mb wolnego miejsca, pamięć cache przeglądarki mam wyczyszczoną, sms-y i mms-y usunięte....itd. Ważne jest jeszcze to, ze wszystko normalnie chodziło i dopiero wczoraj zaczął mi się wyswietlać ten komunikat.
Z góry dzięki za pomoc
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 06/01/2007 20:19
pamieta ktos moze jak nazywal sie program do zmiany wartosci liczbowych w innych programach w tym w grach? to bylo jakos cito matic lub podobnie- nie pamietam nazwy i nie moge znalezc. z gory dziekuje
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 06/01/2007 21:42
Pytanko! Wziełem telefon w Mix Plusie (PLUS GSM) Polega to na tym ,że podpisujemy umowe ,że X razy zasilismy konto o danym nominale... i! Czy orjętuje się ktoś jaki jest kod aby sprawdźić ile zasileń pozostało do wygaśnięcia umowy ?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.