Tak z innej beczki. Tor gokartowy przy ul. Wojska Polskiego 237A (przy "PZMOT") - Firma, która tam stacjonuje zakupiła nowe gokarty, takie jak te przy Rondzie Hakena. Są dużo mocniejsze od starych już wysłużonych.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 02/07/2009 20:51
mam takie pytanie :
Ze śpiewanie Je... PZPN są kary , to czy na mecze można nosić koszulki anty pzpn <?>
Tak czy siak i tak ją kiedyś na mecz ubiore ale czy na przykład ochrona może się za to czepiać <?>
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 02/07/2009 22:08
Jezdzi ze Słonecznego jakis PKS w kierunku Dobrzan ? jesli tak prosilbym kogos ogarnietego w sprawie o godziny odjazdów na cały jutrzejszy dzien
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/07/2009 16:28
Mam taka sytuacje:
Chce zamienić mieszkanie na większe.
Poda mi ktoś odpowiednia stronkę do tego, aby znaleźć oferte taka albo móc zamieścić ??
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/07/2009 16:31
Potrzebowałbym się dowiedzieć, w jakim jestem OFE. Dwa lata temu mnie wylosowali, ale nie dostałem żadnego potwierdzenia czy wyniku losowania. W sumie przez ten okres troche olałem temat, a teraz z chęcią bym się dowiedział gdzie przynalaże (i ewentualnie chciałbym zmienić). Wyszukałem na necie, że dowiem się tego w ZUSie, ale jak się domyślam trzeba wypisać jakiś formularz i tam zanieść. Szukałem go na necie i coś nie mogę znaleźć. Może ktoś ma pod ręką? Byłbym wdzięczny za jakiegoś linka
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 06/07/2009 12:28
Czy w Szczecinie w headshopie (czy jak to sie pisze ) dostane wage ?? ( ta do mierzenia gramowych ilości hehe ) kiedyś na ich stronie były a teraz nie wiec nie wiem czy sie wybrac . A jeżeli nie tam to gdzie moge dostać
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.