Odp: temat ogórkowy cz.2 - 02/01/2007 22:59
Czy wie ktoś może czy na SE k700i da się wrzucać gry za pomoca kabla Bo ja próbuje i nic. Wrzuca mi się normalnie ten plik, ale anie się go nie da rozpakować ani nic.
Ostatnio edytowany przez: Orło, 3 stycznia 2007, 14:53 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/01/2007 18:28
Pewnie większość z Was to zna, ale dla tych co nie znają wrzucam
Zdognie z nanjwoymszi baniadmai perzporawdzomyni na bytyrijskch uweniretasytch nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Dzijee sie tak datgelo, ze nie czamyty wyszistkch lteir w sołwie, ale cłae sołwa od razu
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Czy wie ktoś może czy na SE k700i da się wrzucać gry za pomoca kabla Bo ja próbuje i nic. Wrzuca mi się normalnie ten plik, ale anie się go nie da rozpakować ani nic.
da sie na 100%.a te gry masz z rozszerzeniem .jar ?jak nie to zapewne dlatego Ci nie dziala ;]
Właśnie mam jar, wrzucam na telefon do folderu INNE i mam to w telefonie, ale nie mogę z tym nic zrobić.
dużo zależy od oprogramownaia, z tego co pamiętam oryginalne z SE na to nie pozwala, natomiast jeśli ściągniesz jakis alternaywny porgram do wrzucania to działało
da sie na 100%.a te gry masz z rozszerzeniem .jar ?jak nie to zapewne dlatego Ci nie dziala ;]
Właśnie mam jar, wrzucam na telefon do folderu INNE i mam to w telefonie, ale nie mogę z tym nic zrobić.
dużo zależy od oprogramownaia, z tego co pamiętam oryginalne z SE na to nie pozwala, natomiast jeśli ściągniesz jakis alternaywny porgram do wrzucania to działało
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/01/2007 22:48
zapraszam wszystkich 13. 01. 2007 roku w sobote do pubu RIO BRAVO Al.Wojska Polskiego 39A za Mc Donaldem
na BAL PRZEBIERAŃCÓW!!!!! Wstęp 10 zł, od 20:00 muzyka na żywo, kostium wskazany, konkurs na najlepsze
przebranie - UWAGA!! - nagroda: skrzynka wina
zapraszam wszystkich 13. 01. 2007 roku w sobote do pubu RIO BRAVO Al.Wojska Polskiego 39A za Mc Donaldem
na BAL PRZEBIERAŃCÓW!!!!! Wstęp 10 zł, od 20:00 muzyka na żywo, kostium wskazany, konkurs na najlepsze
a co jak ktos nie pije? jestes w tym gratisie?
Ee tak nie zabardzo Ale wiesz są też inne kelnerki
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 04/01/2007 12:06
Posiada moze ktos te gry TOCA RACE DRIVER 3 - CIVILIZATION IV i moglby mi nagrac,wiem ze moge sobie sciagnac ale to troche trwa bynajmniej u mnie, a ja potrzebuje na poniedzialek
Stawiam dobre piwo
hmmm a znasz może jakiś alternatywny programik?
ściągnij sobie sendfile albo k700 dateimanager, ja mialem se k300 i wszystko dzialalo
ps.jea 1000dni na forum ;p
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.