Mój znajomy sobie robił bo go noszenie okularów denerwowało Robił to chyba z 2-3 lata temu i na razie wszystko jest ok( koszt to koło 7-9 tysięcy w Warszawie - dokładnie nie pamiętam kiedy i ile ale wiem, że robił)
Na cele własne Znalazłem już stronę z porównywaniem kredytów/pożyczek - czekam aż do mnie z banku zadzwonia
to jak się odezwą to i tak podbij na maila Zobaczymy co chce Ci zaproponować i ewentualnie jak chcesz to ja od siebie też coś mogę Ci zaproponować bo również zajmuję się takimi rzeczami.
]potrzebuje wyrobic ksiazeczke zdrowia jak najtanszym kosztem(medicus przez tel. krzyczy 151zl, w okienku juz panie powiedziala cos o 200zl) ktos ma jakies info gdzie by bylo taniej?
zobacz w Wojewódzkiej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej ul.Spedytorska.powinno byc taniej
Ma ktoś w najbliższym czasie urodziny Chcem zrobic impreze w jakims klubie i szukam ludzi z którymi mozna by cos takiego ogarnąć.... Wiadomo, wynajecie kosztuje cos kolo 1000-1500 zł. a az tyle to nie mam. Wiadomo im wiecej solenizantów tym taniej...
Ma ktoś w najbliższym czasie urodziny Chcem zrobic impreze w jakims klubie i szukam ludzi z którymi mozna by cos takiego ogarnąć.... Wiadomo, wynajecie kosztuje cos kolo 1000-1500 zł. a az tyle to nie mam. Wiadomo im wiecej solenizantów tym taniej...
Podaj gadu swoje bo do mnie nie napiszesz bo coś zjebałem.
Ostatnio edytowany przez: Krzaku, 23 maja 2009, 00:34 [4 raz(y)]
Heh... Awaria GG jest mniej ważna od ustawy medialnej i obronności naszego kraju. Jest za to ważniejsza od wichur na zachodzie i pobicja przez policję - tak można wywnioskować z kolejności newsów na onecie :p
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/05/2009 11:03
Gdzie moge dostac dzisiaj race? Potrzebuje 2-3. Chyba, ze ktos mialby odsprzedac. Dzwonilam do paru sklepow, ale juz nie maja ich na skladzie. Jest to dosc pilne. Gdyby ktos mial jakis pomysl pisac na 508060191.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/05/2009 21:37
cos spierdolilem w samochodzie. NIe ma przelacznika aby swiatllo w srodku swiecilo jak sie drzwi otwiera i kluczem cos grzebalem tam aby przesunac na dobra pozycje i jak wtykalem klucz to swieclo i w pewnym momencie zgaslo i wogole nie dalo sie wlaczyc tych lampek nawet guzikiem, teraz nie moge ani lusterek rozlozyc, ani szyb otworzyc, pilot nie dziala do otwierania i zamykania auta- nie wiem moze cos jeszcze...
Poszedl bezpiecznik czy moze to byc cos powazniejszego?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.