Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/05/2009 17:27
Wie ktos jak się nazywa piosenka , która leciała dzisiaj w esce kolo 16.30 . Jakaś pani śpiewała coś o szczęsciu oczywiście po Polsku !! To jakas nowośc słowa tej piosenki i rytm według mnie można by było wykorzystać i zrobić Piosenke o Pogoni
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/05/2009 10:09
Pytanie do Grafficiarzy poszukuje czarnego podkładu na ścianę w miarę taniego nie musi być farba ( Bo czarna Farba Jest Droga ) z Góry Dziękuje .
Podnieś kamień, poczuj strzał adrenaliny,
Nalej farby do gaśnicy i rozpierdolą nią witryny...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/05/2009 17:39
Ja mam pytanie do tych co sciagali samochod w ostatnich latach.
Jak to jets z oplata recyklingowa?
Wiem, ze musze ja zaplacic nim pujde do wydzialu komunikacji, ale nie mam ani ich numeru konta ani wzoru jak to wypisac- nic.;/
Opłaty w wysokości 500 zł od każdego pojazdu wnosi się na odrębny rachunek bankowy Narodowego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej, który został utworzony w Banku Gospodarstwa Krajowego (III Oddział w Warszawie). Numer dla opłat za wprowadzenie pojazdów do Polski: 65 1130 1062 0000 0109 9520 0014.
Ale możesz to zrobić dosłownie "pięć" minut przed podejściem do okienka w wydziale komunikacji. Wypełniasz "pocztowy" druk przelewu (ewentualnie przelewasz przez internet i drukujesz potwierdzenie przelewu) i idziesz z tym potwierdzeniem/drukiem do okienka WK. Z resztą jak wejdziesz na salę w UM są tam druczki w, których jest wszystko opisane (czyli numer konta itp).
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/05/2009 20:35
Więc tak mam pytanie: Potrzebuje dojechać w niedzielę do Przelewic. Tylko nie ma żadnego jasnego rozkładu jazdy w tamtą stronę. Z przelewic jest podane ale w stronę to już nie,
Wie ktoś co tam kursuje?
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
Pytanie do Grafficiarzy poszukuje czarnego podkładu na ścianę w miarę taniego nie musi być farba ( Bo czarna Farba Jest Droga ) z Góry Dziękuje .
Ponawiam Pytanie .
W Andergrandzie na Wojska Polskiego masz spray czarny za 16 zł.
Jeżeli chodzi o te z Andergranda "montana" jest chu**wa...Bo jest rzadka... Na podkład lepiej puszkami "belton"
Tak wygląda puszka ---> http://www.a2planet.com/guide/work/molotrblack.jpg
A kupisz je 80m. na przeciwko andergranda, na Jagielońskiej w 1 bramie od pasów na podwórku jest sklep lakierniczo - garaffitowski ;]
Schowany ten sklep to tak cięzko wytłumaczyć
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.