Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/05/2009 22:00
Ludzie!!! Pomocy!!! Znacie jakąś firme transportową (bus) która zdecydowała by się przewieść kibiców na mecz do Kołobrzegu i spowrotem do Szczecina?!?!? Do tych co dzwoniłem to albo kręcili że terminów nie mają, albo mówii wprost że się boją....
Ludzie!!! Pomocy!!! Znacie jakąś firme transportową (bus) która zdecydowała by się przewieść kibiców na mecz do Kołobrzegu i spowrotem do Szczecina?!?!? Do tych co dzwoniłem to albo kręcili że terminów nie mają, albo mówii wprost że się boją....
Czy mozna wchodzic na teren kapieliska Arkonka, mimo ze nie ma sezonu?
Jakieś dwa tygodnie temu przejeżdżając tamtędy rowerem to ludzi było sporo - tak więc chyba można wejść, fakt wody nie było (dzieci śmigały rowerkami w basenach ).
Jakieś dwa tygodnie temu przejeżdżając tamtędy rowerem to ludzi było sporo - tak więc chyba można wejść, fakt wody nie było (dzieci śmigały rowerkami w basenach ).
można bo siostra ost. tam na rolkach jeździła
Dalej na tych rolkach nie dało się zajechać
niestety chociaż z Arkonki do zwierzyńca rzut beretem
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/05/2009 19:12
Jak byłem w poniedziałek przed Arkonką to na bank była kartka, że teren zamknięty ze względu na przygotowanie do sezonu, jak jest dzisiaj nie wiem.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/05/2009 22:55
wie ktos co jest zrodlem tego smrodu ktory unosi sie od kilku dni wieczorami nad miastem (a przynajmniej na rodla, kosciuszki i portowce)??
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/05/2009 10:55
Orientuje się ktoś czy przed samą imprezą w teatrze letnim, można kupować bilety czy tylko w przedsprzedaży??
Chodzi mi o dzisiejszy kabareton.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.