Odp: temat ogórkowy cz.2 - 06/05/2009 22:10
szukam jakiegoś taniego punktu gdzie bede mogl wydrukować coś chodzi mi tu o sporą ilość ok 50 kartek ? gdzie są jakieś w miare małe ceny ? znalazłem tylko po 40 gr za str ale gdzies taniej moze coś ??
''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 07/05/2009 13:38
Gdzie w Szczecinie mają najtansze (a przy tym dobrze zregenerowane) zregenerowane tonery do drukarek laserowych? Konkretnie chodzi o laserowke HP
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 07/05/2009 17:42
wie ktoś jak nazywa sie strona gdzie można sprawdzić na jaką partie głosowac przed wyborami?jest 30 pyt i sie na nie odpowiada. pozdrawiam
Gdzie w Szczecinie mają najtansze (a przy tym dobrze zregenerowane) zregenerowane tonery do drukarek laserowych? Konkretnie chodzi o laserowke HP
Spróbuj na Krzywoustego, zaraz za Empikiem jak idziesz w strone pl. Kościuszki po prawej stronie schodkami w dól. Ja już tam biore od dluzszego czasu i jestem bardzo zadowolony
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 07/05/2009 19:50
Dosc pilna sprawa wejdzcie na te strone i zaglosujcie prosze po prawej stronie na Julie Tomowiak,taka znajoma rodziny mozna glosowac dzis do 22
http://www.polonika.at/
Dosc pilna sprawa wejdzcie na te strone i zaglosujcie prosze po prawej stronie na Julie Tomowiak,taka znajoma rodziny mozna glosowac dzis do 22
http://www.polonika.at/
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 07/05/2009 21:04
orientuje się ktoś czy ta cała firma DJ-TUNING dalej działa itd? bo byłem tam dziś i pocałowałem klamkę, na maile nie odp, na tel również, może gdzieś się przenieśli? Jeśli ktoś cokolwiek wie proszę pisać
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 08/05/2009 22:02
Przy cerfurze na Wiosennej po parkingu chodzi wysoki typ i coś tam gada że niby mu pieniędzy brakuje na paliwo że nie może wybrać z bankomatu i takie tam; myślałem że rzeczywiście gość jest w potrzebie a ja z reguły dobre mam serduszko
... z tym że dzisiaj cwaniaczka widziałem już trzeci raz... tak ku przestrodze żeby ktoś tam nie dał się lamusowi wkręcić
Przy cerfurze na Wiosennej po parkingu chodzi wysoki typ i coś tam gada że niby mu pieniędzy brakuje na paliwo że nie może wybrać z bankomatu i takie tam; myślałem że rzeczywiście gość jest w potrzebie a ja z reguły dobre mam serduszko
... z tym że dzisiaj cwaniaczka widziałem już trzeci raz... tak ku przestrodze żeby ktoś tam nie dał się lamusowi wkręcić
W Kolobrzegu od dwoch lat czesto widuje babke z walizka na kolkach , na walizce torba . Wyglada jak typowa turystka . Za kazdym razem ten sam tekst . Przepraszam Pana/Pania bardzo , ale brakuje mi na bilet 2 zl, a jade do Krakowa... .
Autentycznie mozna uwierzyc jak sie widzi ja pierwszy raz .
szukam jakiegoś taniego punktu gdzie bede mogl wydrukować coś chodzi mi tu o sporą ilość ok 50 kartek ? gdzie są jakieś w miare małe ceny ? znalazłem tylko po 40 gr za str ale gdzies taniej moze coś ??
W punkcie ksero przy Pl. Odrodzenia wydaje mi się, że jest dość tanio, ale pewności co do ceny nie mam.
Sprawdziłem. Wychodzi tanio, bo wydruk czarno-biały powyżej 10 stron kosztuje 20 gr.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.