Odp: temat ogórkowy cz.2 - 30/04/2009 15:47
Co moze byc przyczyną że internet strasznie wolno chodzi gdzie mam łącze 4 mb/s i podkreslam ze nie mam uruchomionych zadnych porgramow do sciagania plików. ?
''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
Jeżeli Cię zainteresuje międzywodzie to zadzwoń pod ten numer 607-812-917 a tamtym roku płaciłem 30 zł za dobe w wakacje, jest całkiem spoko, miedzywodzie małe więc wszędzie blisko, pozdro
Mam pytanko: Wiecie gdzie w Szczecinie na mieście będzie można zobaczyć "Gran Derbi" Real-Barcelona?
Kanclerz (okolice Wyszynskiego), Pettit Paris(na przeciwko Pleciugi). ale niewiem czy na sto procent.
ostatnie Gran Derbi ogladalem w Kanclerzu wiec teraz tez chyba bedzie
'na pierwszym planie zaufanie,szczerośc,prawda, wysoko garda dla frajerów jazda!'
Nie cichną medialne echa akcji lubuskich falangistów. Dzielnica Lubuska Falangi rozlepiła w Zielonej Górze setki antyaborcyjnych plakatów, które poruszyły całą opinię publiczną. Z każdego urzędu, z każdej większej ulicy i skrzyżowania, z każdego słupa informacyjnego, plakaty obwieszczały, że „Hitler jako pierwszy wprowadził w Polsce aborcję”, zaś „rawo do aborcji nie jest wolnością, lecz eksterminacją. Dla feministek zabite dzieci to statystyka. Dla nas - tragedia”. Cały plakat opatrzony został zdjęciem Adolfa Hitlera – pierwszego polityka, który wprowadził w Polsce aborcję.
Plakat Falangi
W mediach zawrzało. Dziennikarze ruszyli w miasto by wypytywać ludzi, co sądzą o zaistniałej sytuacji. Zdania podzielone, niektórzy popierają pomysł akcji antyaborcyjnej, choć za przesadę uznają pana Adolfa, inni nie mają żadnych zastrzeżeń i w całej rozciągłości popierają pomysł. „Też jestem przeciwnikiem aborcji, myślę, że plakat jest w sam raz, zwraca uwagę” – powiedział dla Gazety Lubuskiej jeden z przechodniów, Arkadiusz.
Jakże to!? Ludzie popierają akcję pro-life zmontowaną przez narodowców? Do akcji wkroczyła „Gazeta Wyborcza”, „Dziennik” i Marcin Kornak, który jak zwykle wyskoczył niczym pajac z pudełka opatrzonego napisem „Nigdy Więcej”. Do akcji wkroczyli czerwoni politrucy. „ZIELONA GÓRA OBKLEJONA HITLEREM”, wrzasnęła Gazeta Wyborcza. „FASZYŚCI REKRUTUJĄ POLAKÓW ZDJĘCIEM HITLERA”, ryknął miotany torsjami „Dziennik”.
Rady eksperta udzielił Głosowi Lubuskiemu również Antyfaszystowski Marcin: „Według Kornaka, sam fakt pojawienia się Falangi w Lubuskiem, oraz jej spora, jak na niewielki staż, popularność budzi niepokój. - To niebezpieczna tendencja, do tej pory lubuskie było pod tym względem najspokojniejszym województwem w kraju. Władze regionu powinny zwrócić uwagę, na to żeby tak pozostało - przestrzega prezes "Nigdy Więcej””.
W imieniu Dzielnicy Lubuskiej Falangi zapewniamy: tak nie pozostanie, a zawodowi tropiciele faszyzmu pokroju Marcina Kornaka, będę mieli już zawsze pełne ręce roboty.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.