a zulbudy na rogu kolo dawnego shity holu juz nie ma?
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 24/04/2009 19:50
Pytanie do tych co się orientują w szczecińskich klubach. Chcę wynająć loże, stolik (coś w tym stylu) na ok. 10-12 osób. Gdzie najlepiej ? Jak cenowo (i czy cena stała czy zależna od tego ile się zostawi na barze; no chyba że gdzieś jest na zasadzie kto pierwszy ten lepszy ) Co polecicie ? Dzięki za odp.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Pytanie do tych co się orientują w szczecińskich klubach. Chcę wynająć loże, stolik (coś w tym stylu) na ok. 10-12 osób. Gdzie najlepiej ? Jak cenowo (i czy cena stała czy zależna od tego ile się zostawi na barze; no chyba że gdzieś jest na zasadzie kto pierwszy ten lepszy ) Co polecicie ? Dzięki za odp.
Wielkim klubowiczem nie jestem ale podpowiem Ci ze w Rockerze czasem sie zdarza, ze o 21 sa duze loze puste i niezarezerwowane a pozniej jest juz tylko gorzej
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 25/04/2009 15:03
macie może jakieś linki z tapetami, grami, dzwonkami etc. na LG cookie, chodzi o to żeby ściągnąć na komputer następnie wrzucic na telefon
macie może jakieś linki z tapetami, grami, dzwonkami etc. na LG cookie, chodzi o to żeby ściągnąć na komputer następnie wrzucic na telefon
i jeszcze jedno:
jest możliwość korzystania z telefonu (wyżej wymienionego) jako modemu> czyli telefon podłączam do kompa i dzięki temu mam internet na komputerze, ale teraz pytanie czy to działa w drugą stronę? że komputer(oczywiście podłączony do internetu) służy mi jako modem?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.