Dobry test, warto się sprawdzić.
Ja największe kłopoty miałem z różnymi formami liczebników w zadaniu drugim, jeszcze ta opcja, że może być poprawne w języku potocznym...
Długo czekaliście na wyniki? Bo ja już parę godzin i maila nie widać.
odrazu przyszedl, w godz popoludniowych
ja również chyba od godziny czekam, i nic.
"..każda strata wychodzi mi na lepsze.."
Pogoń ponad wszystko ..
Ja największe kłopoty miałem z różnymi formami liczebników w zadaniu drugim, jeszcze ta opcja, że może być poprawne w języku potocznym...
Też nie mam jeszcze wyników.
Jak wczesniej zrobilem to mialem wyniki od razu. Potem inni roboli to juz 4-5h i dalej nie ma wynikow... swoja droga moze i szkoda, ze tak szybko mi przysly bo tylko sie zdolowalem...ponizej 50% mialem!:/
Też nie mam jeszcze wyników.
Jak wczesniej zrobilem to mialem wyniki od razu. Potem inni roboli to juz 4-5h i dalej nie ma wynikow... swoja droga moze i szkoda, ze tak szybko mi przysly bo tylko sie zdolowalem...ponizej 50% mialem!:/
Dostałem... też słabo, ale powyżej 50 %
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
pytanie z zakresu praw konsumenta:
oddalem wadliwe buty do reklamacji 31 marca. W papierze który dostałem jest napisane, że reklamacja będzie rozpatrzona przez rzeczoznawcę najpóźniej do 14 kwietnia (a wg papierow w sklepie wyslali je dokądś tam 8 kwietnia). Dziś jest 17 kwietnia, butów nadal nie ma. Po jakim czasie moge sie domagac zwrotu pieniedzy?? kiedys mialem podobny problem z mp3ka to dostalem kase po 2 tygodniach czy 14 dniach roboczych. juz dokladnie nie pamietam.
podbijam i proszę o odpowiedź dodam, że dzisiaj jest 21 kwietnia, mieli wczoraj buty dostac i do mnie zadzwonic. zero kontaktu.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.