Odp: temat ogórkowy cz.2 - 02/04/2009 19:47
To jest do zrobienia, ja w zeszłym roku o tej porze jeszcze nie miałem zaczętej nawet pracy a dostałem 90% ale orientowałem się dobrze w swoim temacie. A mam takie pytanko, znacie jakies sprawdzone stronki z rozkładem meczy na SopCaście, ale prócz kuszoTV i soccer-live. Wiem że jest podobno jakas dobra hiszpanska stronka gdzie jest rozklad wszystkiego co leci na Sopie, ale nie moge znaleźć. Z góry dziękuje.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 02/04/2009 20:14
Skoro juz wszyscy o maturze.. potrzebuje zasiegnac porady u osoby, ktora jest dobra z polskiego (bibliografia i teza), temat o Tatrach - 1178432 gg
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 02/04/2009 22:19
Wczorajszy mecz z San Marino okazal sie prima aprilisowym zartem tak naprawde Polacy zremisowali 2-2 a w telewizji pokazali jak Leo gra w PES-a
A tak na serio to ten mecz nie ma wielkiego znaczenia jak sie chce kogos przeprosic to mu sie kupuje kwiatka lub czekoladki a jesli chodzi o odbudowanie wizerunku druzyny to maja na to szanse w kolejnych meczach swoja postawa pokazac ze maja charakter.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 02/04/2009 22:59
wczoraj zamiast przeprosić to jeszcze bardziej mi podpadli - 10:0 z drużyną, która w polskiej okręgówce miałaby spore problemy z utrzymaniem, a oni dumni i zadowoleni prawie jak po awansie do ME... profesjonaliści pełną gębą, nie ma co - zapewne silna wiara i zaufanie jakim darzą trenera Benhauera pozwoliły im wygrać ten arcyważny mecz
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 02/04/2009 23:05
Zamiast oddania hołdu wielkiemu Polakowi na Błoniach zrobili impreze pokroju Dni Morza czy Pikniku nad Odra - brakowało tylko kiełbasek i piwa
wczoraj zamiast przeprosić to jeszcze bardziej mi podpadli - 10:0 z drużyną, która w polskiej okręgówce miałaby spore problemy z utrzymaniem, a oni dumni i zadowoleni prawie jak po awansie do ME... profesjonaliści pełną gębą, nie ma co - zapewne silna wiara i zaufanie jakim darzą trenera Benhauera pozwoliły im wygrać ten arcyważny mecz
Pogon w IV lidze miala pilkarzy profesjonalnych (zyli z pilki) a San Marino ma JEDNEGO czy DWOCH wiec o czym tu mowic? Podejrzewam ze miesieczna gaza Krzynowka/Fabianskiego/Blaszczykowskiego/Smolarka/Jelenia to roczna gaza ich odpowiedniekow z San Marino.. Mecz bez historii wynik malo wazny biorac pod uwage mecz z Irlandia Pln. Tak naprawde 6pkt. z San Marino to bylo minimum i optimum w tych eliminacjach bo watpie ze komus te punkty "blekitni" odbiora...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/04/2009 15:30
dostałęm kare grzywnej w wys. 500zł i nie płaciłem az komornik przejoł dług i naliczył juz odestek ponad 200zł i moje pytanie brzmi czy moge złozyc wniosek jakis o rozłozenie tego na raty dodam ze jestem studenmtem nie mam stałych dochodow itp ... jak tak to gdzie to mam skierowac do tego komornika czy do sądu ?
''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
dostałęm kare grzywnej w wys. 500zł i nie płaciłem az komornik przejoł dług i naliczył juz odestek ponad 200zł i moje pytanie brzmi czy moge złozyc wniosek jakis o rozłozenie tego na raty dodam ze jestem studenmtem nie mam stałych dochodow itp ... jak tak to gdzie to mam skierowac do tego komornika czy do sądu ?
Możesz z komornikiem się dogadać, że będziesz płacił mu w ratach.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/04/2009 17:09
ile tak "życiowo" czeka się na rejestracje samochodu (sprowadzonego z Niemiec)? Mam wszystkie dokumenty i opłaty porobione, tylko czekam na przegląd. Na stronce Urzędu napisali że "do 30 dni" co mnie trochę przeraża, bo potrzebuje mieć tablice zdecydowanie szybciej. Wie ktoś, jak to wygląda w praktyce, ile trzeba czekać?
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
ile tak "życiowo" czeka się na rejestracje samochodu (sprowadzonego z Niemiec)? Mam wszystkie dokumenty i opłaty porobione, tylko czekam na przegląd. Na stronce Urzędu napisali że "do 30 dni" co mnie trochę przeraża, bo potrzebuje mieć tablice zdecydowanie szybciej. Wie ktoś, jak to wygląda w praktyce, ile trzeba czekać?
Zapisuj się do urzędu miejskiego, to podstawa - ewentualnie będziesz musiał przyjść wcześniej pod urząd i polować na numerki! Mi generalnie cała procedura z samochodami zajmuje 7-8dni. Oczywiście załatwiam sprawy bez jakichkolwiek znajomości w urzędach. Można legalnie zejść nawet do 5dni.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.