Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/03/2009 20:13
Mi sie taki komunikat pojawil jak na v.pl wszedlem... dokladnie taki sam ze mam sie zalogowac do 90min... mimo, ze na 90min.pl nie whcodze
Kolega zapomniał o najlepszej firmie (jak dla mnie...) jeśli chodzi o radia; Clarion naturalnie posiadam drugi model tej firmy i można się delektować muzyczką, tyle że pięć stówek za jakąś "średnią półke" może być troche mało..
...co do głośników mam Powerbassy; również mogę szczerze polecić...
Ostatnio edytowany przez: 1973, 23 marca 2009, 20:45 [1 raz(y)]
Chciałem kupić sobie nowy sprzęt audio do samochodu (radio + głośniki) i tak średnio się na tym znam. Może macie jakieś dobre/złe doświadczenia związane z daną firmą, albo coś po prostu polecacie (firma, może konkretny model). Na co szczególnie powinno się zwracać uwagę. Do wydania mam ok 500 zł.
Bierz sprawdzone marki: Alpine, Pioneer, Blaupunkt. Nawet najtańsze modele tych producentów będą lepsze od droższych modeli z firmy np. Sony itp.
Polecam radio Pioneera. Co do głośników to wg mnie nie trzeba już wywalać po 200zł za komplet. Jeśli nie jesteś audiofilem, albo jak nie będziesz robił baletów w samochodzie to wystarczą jakieś magnaty za 50zł.
Chciałem kupić sobie nowy sprzęt audio do samochodu (radio + głośniki) i tak średnio się na tym znam. Może macie jakieś dobre/złe doświadczenia związane z daną firmą, albo coś po prostu polecacie (firma, może konkretny model). Na co szczególnie powinno się zwracać uwagę. Do wydania mam ok 500 zł.
Radio kupisz juz za okolo 300 zl. jakiegos Pioneera, chodz warto dolozyc pare groszy i kupic Alpine. Co do głosnikow, to w zaleznosci jakie masz auto i gdzie te glosniki chcesz montowac, bo bardzo istotny jest rozmiar...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/03/2009 17:42
Pytanie do ogarnietych w fotografii. otoz planuje zakup aparatu zeby uwieczniać rozne rzeczy z naciskiem na widoki. i zastanawiam sie czy lepiej zainwestowac w konkretny kompakcik czy tania lustrzanke. mam do wydania max 1500zl juz ze wszystkim i waham sie miedzy sony dsc-h50 a sony alfa 200. moze ktos siedzacy w temacie cos podpowie albo poleci jakis inny aparat w ludzkiej cenie??
Pytanie do ogarnietych w fotografii. otoz planuje zakup aparatu zeby uwieczniać rozne rzeczy z naciskiem na widoki. i zastanawiam sie czy lepiej zainwestowac w konkretny kompakcik czy tania lustrzanke. mam do wydania max 1500zl juz ze wszystkim i waham sie miedzy sony dsc-h50 a sony alfa 200. moze ktos siedzacy w temacie cos podpowie albo poleci jakis inny aparat w ludzkiej cenie??
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/03/2009 19:59
Wie ktos co zrobic by filmiki z youtube daly rade odtwarzac sie na full screen? Probowalem instalujac przerozne kodeki ale dalej nic. Filmy chodza na tym mniejszym ekranie ale na maxa juz nie.
Wie ktos co zrobic by filmiki z youtube daly rade odtwarzac sie na full screen? Probowalem instalujac przerozne kodeki ale dalej nic. Filmy chodza na tym mniejszym ekranie ale na maxa juz nie.
Nie działa przycisk full screenu (na prawo od przycisku głośnosci) ?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.