Pewnie sie okaze, ze wylicytowany towar np. sie zniszczyl po zakonczeniu aukcji, lub cos podobnego. Jak koles nie jest cieciem to odda Ci kase nie ponoszac, wiekszych konsekwencji, wiec szkoda zachodu wedlug mnie...
Lub moze okazac sie Kolesiem Gitem wtedy pierdoli zasady nie oddaje sosu
Ostatnio edytowany przez: antek, 19 marca 2009, 01:38 [1 raz(y)]
A na poważnie to wszystko jest po Twojej stronie. Teoretycznie Ty stawiasz warunki.. więc, można go trochę pomęczyć. Z drugiej strony czasem to nie ma zupełnie sensu, bo straci się czas a efektu nie będzie.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/03/2009 14:20
wie ktos moze kiedy najepiej wybrac sie na gielde do Plonia ? interesowalaby mnie sobota i w ewentualnie w jakich godzinach mozna tam wybrac tak zeby bylo sporo samochodow
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
wie ktos moze kiedy najepiej wybrac sie na gielde do Plonia ? interesowalaby mnie sobota i w ewentualnie w jakich godzinach mozna tam wybrac tak zeby bylo sporo samochodow
Najlepiej się wybrać w niedziele ,tak gdzieś od 10 i chyba do 16 jest otwarta.
Nic nie robić, nie mieć zmartwień. Chłodne piwko w cieniu pić i na Pogoń zawsze chodzic..
Najlepiej to w czwartek od samego rana. Sobotę nie jedź bo i tak nic nie będzie. Drugim w miarę dobrym dniem jest niedziela ale wtedy są "odpady" po czwartku oraz sprzedawcy "cywilni", którzy w czwartek z braku czasu nie mogą się wybrać na giełdę.
Jeśli się nic nie zmieniło to w czwartki będziesz mocno rywalizował z Rosjanami...Zawsze było ich pełno - ale osobiście giełdę bym odpuścił - bardzo słaby wybór.
niestety nie jest to odosobniony przypadek ...mam kuzyna w Drawsku ktorego zobaczylem w koszulce Lecha zeby bylo smieszniej ja w barwach Pogoni i Legii na poczatku wcale nie chcialem z nim rozmawiac ale w koncu ciekawosc wziela góre w trakcie rozmowy zpytalem go czy byl kiedykolwiek na meczu "kolejorza" odpowiedz taka jakiej sie spodziewalem oglada transmisje a na stadionie nigdy nie byl zadalem 2 pytanie czemu akurat Lech i tu odpowiedz bo jest najlepszy i bedzie mial mistrza po tym stwierdzeniu zrozumialem ze chlopak to zwykly malyszowiec a z kibicowaniem nie ma wiele wspolnego jednak fakt ze byl ubrany w to co byl pozostawila pewien niesmak...
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
Speed Test
Mój wynik:
You reached 251 points, so you achieved position 1394 of 7231 on the ranking list
You type 345 characters per minute
You have 43 correct words and
you have 2 wrong words
You reached 353 points, so you achieved position 740 of 19417 on the ranking list
You type 509 characters per minute
You have 61 correct words and
you have 6 wrong words
dziekuje
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.