Odp: temat ogórkowy cz.2 - 17/03/2009 21:24
może to zabrzmi śmiesznie, ale potrzebuję jakichkolwiek informacji na temat Historii Oczyszczalni ścieków na Pomorzanach, stron internetowych, katalogów, może jakiś książek ,zdjęć - każda informacja się przyda!
Tydzień? Na pewno musisz przez trzy dni oddawać kałówki (nie musi to być przez 3 dni pod rząd, ale jeśli zależy Tobie na czasie...) Też nie musi to być codziennie świeże gówno. Możesz raz nawalić, podzielić w pojemniki, ale tego ze codziennie bedziesz musiał zawozić juz nie przeskoczysz. Do tego trzeba zrobic WR krwi, przeswietlenie płuc i to chyba wszystko. Koszt od 60 do 120zł. Najłatwiej to pójść do jakiegoś uprawnionego lekarza co od ręki za 100zł wystawia
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/03/2009 12:48
Mógłby ktoś podać adresy jakiś stron, portali, serwisów, blogów itd o Szczecinie albo z nim związanych ? (oprócz Sediny i strony UM). Kojarzę, że jest kilka ale potrzebuję zebrać wszystko do "kupy" a na google różnie bywa. Z góry dzięki.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
no i jak będziesz miał wyniki zrobione wszystkie to dygasz to swojego rodzinnego żeby ci wypełnił, prześwietlenie zrobisz na Janosika, a WR (badanie krwi) to dużo jest pkt. w Szczecinie
Mógłby ktoś podać adresy jakiś stron, portali, serwisów, blogów itd o Szczecinie albo z nim związanych ? (oprócz Sediny i strony UM). Kojarzę, że jest kilka ale potrzebuję zebrać wszystko do "kupy" a na google różnie bywa. Z góry dzięki.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/03/2009 19:01
zna ktoś z was jakiś program który potrafi oddzielić ścieżkę dźwiękową od obrazu? mam przykładowo film i chcę sam dźwięk z niego stworzyć w formacie mp3
ok już mam VirtualDub jak ktoś będzie chciał
Ostatnio edytowany przez: SL, 18 marca 2009, 19:36 [1 raz(y)]
zna ktoś z was jakiś program który potrafi oddzielić ścieżkę dźwiękową od obrazu? mam przykładowo film i chcę sam dźwięk z niego stworzyć w formacie mp3
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/03/2009 22:56
Mam pytanie: wygrałem aukcję na allegro na bardzo korzystnych warunkach, wpłaciłem pieniądze i mi gość wyskakuje, ze nie satysfakcjonuje go ta cena i mam mu podać nr konta to zwróci pieniądze.
Cisnąć go, że ma wysyłać przedmiot, rozumiem? Wydaje mi sie, że wszystko jest po mojej stronie i nie mam szans przegrać sprawy. Jedynym minusem jest to, ze koleś ma 0 komentarzy.
Mam pytanie: wygrałem aukcję na allegro na bardzo korzystnych warunkach, wpłaciłem pieniądze i mi gość wyskakuje, ze nie satysfakcjonuje go ta cena i mam mu podać nr konta to zwróci pieniądze.
Cisnąć go, że ma wysyłać przedmiot, rozumiem? Wydaje mi sie, że wszystko jest po mojej stronie i nie mam szans przegrać sprawy. Jedynym minusem jest to, ze koleś ma 0 komentarzy.
Wylicytowanie towaru na allegro oznacza podpisanie umowy na sprzedaz/kupno tego towaru. Ma ci wyslac i tyle. Ze mu cena nie odpowiada mogl myslec wczesniej.
Na przyszlosc. Jak ktos ma zero komentarzy to sie nie wysyla kasy , tylko bierze za pobraniem.
Wylicytowanie towaru na allegro oznacza podpisanie umowy na sprzedaz/kupno tego towaru. Ma ci wyslac i tyle. Ze mu cena nie odpowiada mogl myslec wczesniej.
Na przyszlosc. Jak ktos ma zero komentarzy to sie nie wysyla kasy , tylko bierze za pobraniem.
To nie są wielkie pieniądze, chodzi tylko o zasady. On zaproponował, że odda mi kasę, ale takie rozwiązanie mnie nie interesuje. Dostał kilka stanowczych maili i mam nadzieje, że się dostosuje.
Co jest w stanie zrobić allegro gdy opisze się im problem? Mediacje i te sprawy ;>
Ja pamietam jak zamawialem bilety na mecz ze Slowacja po odbiorze myslalem ze to falszywki bo wygladaly jakby je ktos na kiepskim ksero zrobil a na dodatek gosciowi zablokowali konto wiec bylem prawie pewien ze to lipne bilety i napisalem do allegro bardzo szybko odpisali i dali porady co w takiej sytuacji zrobic zeby zalozyc konto na allegro trzeba byc zarejstrowanym z dowodu wiec o anonimowosci nie ma mowy w razie czego allegro pewnie ci pomoze wystarczy do nich napisac ale zawsze jest lepiej najpierw postarac sie zalatwic sprawe z gosciem od ktorego kupujesz.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.