a ja mam pytanie do znawców sprzętu CAR-AUDIO, otóż w aucie firmowo mam wtyczkę jak na zdjęciu
a od radia idzie wtyczka ISO, orientuje się ktoś jak nazywa się taka przejściówka a najlepiej gdzie ją można dostać.
Kupowałem kiedyś w Media Markcie Powiedziałem co jest co i mi dali dobrą. Możesz też podjechać do każdego warsztatu, który montuje radia i też Ci sprzedadzą.
byłem w media i sraczka :/
w helsiosach na słonecznym koło rossmana jest "świat kabli i przejściówek" tamten koleś powinien ci pomóc
a ja mam pytanie do znawców sprzętu CAR-AUDIO, otóż w aucie firmowo mam wtyczkę jak na zdjęciu Foto
a od radia idzie wtyczka ISO, orientuje się ktoś jak nazywa się taka przejściówka a najlepiej gdzie ją można dostać.
Podbij do Media do warsztatu i spytaj o mnie a zaradzimy
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/03/2009 19:26
moglby mi ktos wyjasnic jak wyglada sprawa jezeli samochod jest zarejestrowany na meza ktory zmarl i zona chce go sprzedac? jest jeszcze jedno dziecko ktore jednak takze zgadza sie na sprzedaz. jakie dokumenty trzeba dolaczyc do takiej umowy sprzedazy samochodu? i kto ja musi podpisac?
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
moglby mi ktos wyjasnic jak wyglada sprawa jezeli samochod jest zarejestrowany na meza ktory zmarl i zona chce go sprzedac? jest jeszcze jedno dziecko ktore jednak takze zgadza sie na sprzedaz. jakie dokumenty trzeba dolaczyc do takiej umowy sprzedazy samochodu? i kto ja musi podpisac?
Kolega miał podobną sytuację. Sprzedać auto może jedynie właściciel, a tym rodzina się stanie dopiero po zakończeniu sprawy spadkowej. Przynajmniej tak było w jego przypadku...
mam telefon lg kp 501 , który obsługuje karty micro sd, wsadziłem kartę od micro sd ale od nokii i telefon jej w ogóle nie odczytał, czy jak kupie obojętnie jaką kartę micro sd to będzie pasowała ?
mam telefon lg kp 501 , który obsługuje karty micro sd, wsadziłem kartę od micro sd ale od nokii i telefon jej w ogóle nie odczytał, czy jak kupie obojętnie jaką kartę micro sd to będzie pasowała ?
Też miałem podobny przypadek ,wsadziłem karte micro sd od noki do innego telefonu też niechciała działac ale inne kupione powinny śmigać.
Nic nie robić, nie mieć zmartwień. Chłodne piwko w cieniu pić i na Pogoń zawsze chodzic..
Gdzie w Szczecinie można kupić dobry rower trekingowy do 1000zł? chodzi mi o najlepszy stosunek jakość - cena
Do tej ceny nie kupisz dobrego roweru ;-), do takiej ceny nie patrz na marke bo w tej cenie Scott czy Author bedzie mial slabsze oprzyrzadowanie niz np Kellys (Slowacka firma, bardzo dobra, duzy zakres cenowy). Polecam sklep na rogu Piotra Skargi (dawna zajezdnia tranwajowa).pozdro
Gdzie w Szczecinie można kupić dobry rower trekingowy do 1000zł? chodzi mi o najlepszy stosunek jakość - cena
Do tej ceny nie kupisz dobrego roweru ;-), do takiej ceny nie patrz na marke bo w tej cenie Scott czy Author bedzie mial slabsze oprzyrzadowanie niz np Kellys (Slowacka firma, bardzo dobra, duzy zakres cenowy). Polecam sklep na rogu Piotra Skargi (dawna zajezdnia tranwajowa).pozdro
gdzie w Szczecinie lub okolicach najlepiej zalozyc gaz LPG do samochodu?i jaka jest tam srednia cena zalzozenia instalacji?
A czy opłaca Ci się zakładać gaz ? Zeby Ci się zwóciło musisz sporo jeździc przez kilka/kilkanaście lat. Z tego co wiem to wydatek około 2 tyś
jak sie duzo jezdzi to sie bardzo oplaca. cena instalacji zalezy od samochodu. od ok. 1200 zł za samochód z gaźnikiem, do 5-6 tysięcy za najnowsze, z bezposrednim wtryskiem i plastikowymi kanałami dolotowymi. Jak masz lepszy samochód to poleciłbym firmę elpigaz, maja biuro na 5 Lipca. Nie robią tanio, ale dobrze. Jak gorszy samochód to nie wiem gdzie, ale popytaj taksówkarzy, ci powinni wiedzieć.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.