na skarbówkę tydz albo dwa nie pamiętam, ja ogarnełem w ciągu tyg, a jak się nie wyrobisz w terminie to najniższa kara to 120zł, na urząd podajże miesiąc, są mega kolejki, rejestracja(w sensie jak u lekarza) przez net to tygodniowe wyprzedrzenie ( ja dziś mam termin ) powodzenia
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 24/02/2009 09:54
Mam pytanie, nie orientuje się ktoś gdzie dzisiaj w przyjaznej atmosferze (piwko) można obejrzeć LM Inter- Milan, bo na "N" leci??
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 24/02/2009 11:18
Bawiłem się wczoraj moim SE k800i, a mianowicie wgrywałem kilka gierek przez USB z neta. Chodzi o to że po podłączeniu telefonu do kompa chwile później przypadkowo odłączyłem kabel od telefonu po czym się zawiesił i zrestartował.Potem ponowiłem próbe i tym razem zgrałem co chciałem. Problem w tym że nie moge teraz wejśc do żadnych aplikacji ani gier JAVA:/ wyskakuje mi komunikat "operacja nie powiodła się" Możliwe że razem z grami jakiegoś wirusa zgrałem?? Można coś z tym zrobic??
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 24/02/2009 19:26
Mam pytanie : może ktoś kojarzy czy PKS jadący do Stargardu przez Kobylankę zatrzymuje się blisko Centrum Logistycznego Netto w Motańcu ?
Bawiłem się wczoraj moim SE k800i, a mianowicie wgrywałem kilka gierek przez USB z neta. Chodzi o to że po podłączeniu telefonu do kompa chwile później przypadkowo odłączyłem kabel od telefonu po czym się zawiesił i zrestartował.Potem ponowiłem próbe i tym razem zgrałem co chciałem. Problem w tym że nie moge teraz wejśc do żadnych aplikacji ani gier JAVA:/ wyskakuje mi komunikat "operacja nie powiodła się" Możliwe że razem z grami jakiegoś wirusa zgrałem?? Można coś z tym zrobic??
albo wyjmuj karte i przez czytnik
problem w tym że nie moge wejsc ani w funkcje gry ani w aplikacje bo pojawia mi się komunikat "operacja nie powiodła się"
problem w tym że nie moge wejsc ani w funkcje gry ani w aplikacje bo pojawia mi się komunikat "operacja nie powiodła się"
Ja też mam w swoim SE tak samo ,trzeba na nowo softa wgrać
Nic nie robić, nie mieć zmartwień. Chłodne piwko w cieniu pić i na Pogoń zawsze chodzic..
Ja też mam w swoim SE tak samo ,trzeba na nowo softa wgrać
ja jestem zielony w tym temacie wgrywałeś sobie softa nowego?? jak tak to sam to robiłeś czy w serwisie?? i najważniejsze jeżeli sam to jak??
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.