http://maps.geoportal.gov.pl/webclient/ - polecam, cała Polska z mapami topograficznymi. Trzeba trochę czekać aż się załaduje. W ustawieniach można ustalić do jakiego poziomu ma być podgląd (gminy, powiaty, województwa).
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/02/2009 20:13
Mam pytanie czy jak się chce zostawić swoje CV w Urzędzie Pracy wystarczy samo CV czy też dodatkowo się zostawia kserokopie np. dyplomu za studia, ukończone kursy, itp. ?
Mam pytanie czy jak się chce zostawić swoje CV w Urzędzie Pracy wystarczy samo CV czy też dodatkowo się zostawia kserokopie np. dyplomu za studia, ukończone kursy, itp. ?
ksera dyplomow i ukonczonych kursów tez
A jak gdzieś już pracowałem to koniecznie muszę dołączyć ksero umowy, czy jak to jest?
o kserach umowy nic mi nie wiadomo, ja jestem na etapie CV+ksera kursów..i czekam.
Szukam miejsca, w którym naprawią mi padnięty aparat firmy Canon. Prawdopodobnie uszkodził się przetwornik i dupa - nie mogę robić zdjęć. Serwis w Warszawie napisał mi, że to najczęstsza awaria w tym modelu i usuniecie jej nie jest kosztowne. Zna ktoś w Szczecinie jakiś zakład specjalizujący się w naprawie cyfrówek?
sprobuj u goscia,to chyba Boleslawa smialego od liceum 1 w prawo uliczka tam jest tez zdaje sie jakis sklep ze sprzetem do walk gostek kiedys podejmowal sie takich szalenczych napraw-ogolnie takich rzeczy podejmuja sie pasjonaci zadne serwisy nie rusza dupy.
Popytaj moze na jakis forach moze ktos sie znajdzie.To jakis EOS?
czy jest jakieś bank gdzie konto jest bezpłatne? założenie i bez opłat itp
calkiem duzo takich bankow. np mBank, Inteligo w PKO BP.
Polbank również i Alior z tych "świeżych" na rynku...
Jeżeli masz mniej niż 30 lat to polecam BZ WBK . Założenie konta za darmo i prowadzenie także. Jedyne za co kroją to jak sprawdzasz stan konta przez bankomat.Wtedy pobierają złotówke
E wkrętka pewnie, polinkowana ta strona niezbyt " kolorowa " a i te całe akcje, z przesyłaniem zaproszeń itp, chyba zawsze nigdy się nie sprawdzały. Tym bardziej gdzie to wszystko powinno byc czytelne i oczywiste, a tam napaćkane, kont niby nawet na 800 zaproszeń .. . Tym bardziej miejsce gdzie zaznaczyli, że gdy nic nie ma to ktoś Cię wyprzedził, i ślij dalej .. Ktoś może coś z tego, ma, ale wątpie w to, by było to darmowe konto premium dla nas. Takie moje zdanie .
czy jest jakieś bank gdzie konto jest bezpłatne? założenie i bez opłat itp
calkiem duzo takich bankow. np mBank, Inteligo w PKO BP.
Polbank również i Alior z tych "świeżych" na rynku...
Jeżeli masz mniej niż 30 lat to polecam BZ WBK . Założenie konta za darmo i prowadzenie także. Jedyne za co kroją to jak sprawdzasz stan konta przez bankomat.Wtedy pobierają złotówke
Również korzystam z BZ WBK i jestem zadowolony. łatwa obsługa konta przez internet itp. Minus to nie największa liczba bankomatów.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.