Odp: temat ogórkowy cz.2 - 13/01/2009 15:13
16 stycznia w Splicie spotkaniem Chorwacja - Korea Południowa zainaugurowane zostaną finały 21. Mistrzostw Świata w piłce ręcznej mężczyzn. Przez cały turniej transmisje z meczów kibice obejrzeć będą mogli na trzech antenach Telewizji Polskiej: TVP2, TVP Sport i TVP HD oraz w internecie na stronie sport.tvp.pl.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 13/01/2009 16:35
pfff co leci na tvnie to już parodia - drzyzga bierze się za sytuacje stadionowe, znowu tvn-owsa propaganda? Skąd biora się ludzie, którzy występnują w tego typu programach. Za ich zgodą robią z nich publicznie idiotów.
Ostatnio edytowany przez: JuStyNa, 13 stycznia 2009, 16:58 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 13/01/2009 17:56
do mnie jak zostałem oskarżony o wybicie szyby której nie wybiłem dostałem wezwanie na komende po niecałych 3 tyg. myślę że podobny termin będzie u Ciebie.
może i by pomogło gdyby się chciało samemu robić a problem mam taki że się nie chce i brak czasu, na necie trochę tego jest ale właśnie mi zależy na tym żeby od kogoś zdobyć bo muszę oddać to babce z mickiewicza a ona ogarnięta jakie biznes plany są na necie i może być muka. ale dzięki
pfff co leci na tvnie to już parodia - drzyzga bierze się za sytuacje stadionowe, znowu tvn-owsa propaganda? Skąd biora się ludzie, którzy występnują w tego typu programach. Za ich zgodą robią z nich publicznie idiotów.
placą im 50-200zl to poprostu zwykli dublerzy-statyści, którzy wcielają się w daną role.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 13/01/2009 22:09
Byli piłkarze m.in. Pogoni, Arki i Lechii są zamieszani w hurtowy handel narkotykami - odkryli śledczy z Prokuratury Krajowej. Łącznie w czternastu aktach oskarżenia oskarżono 39 osób, w tym byłych piłkarzy - Jarosława Ch. i Macieja F. - poinformował serwis trojmiasto.pl.
Śledczy zarzucają gangowi hurtowy handel narkotykami, przemyty narkotyków z Holandii oraz wywożenie ich do Rosji i USA. Proceder miał miejsce od co najmniej trzech lat.
Były piłkarz m.in. Pogoni i Lechii Jarosław Ch. ps. "Jerry" odpowie za udział w gangu, przemyt do Polski 10 kg marihuany i próbę przemytu kolejnej takiej samej porcji narkotyku. Wspólnie z nim towar z Holandii miał przewozić były piłkarz Pogoni i Arki Maciej F. ps. "Faltyna". Obaj znali się z czasów wspólnej gry w Pogoni Szczecin.
może i by pomogło gdyby się chciało samemu robić a problem mam taki że się nie chce i brak czasu, na necie trochę tego jest ale właśnie mi zależy na tym żeby od kogoś zdobyć bo muszę oddać to babce z mickiewicza a ona ogarnięta jakie biznes plany są na necie i może być muka. ale dzięki
co to za przedmiot i jak sie nazywa ta babka której masz oddać plan?
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
przedmiot się oficjalnie nazywa 'biznes plan przedsięwzięć gospodarczych w tym ekologicznych' ale mam zrobić zwykły biznes plan jakiegoś przedsiębiorstwa np pubu, zakładu fotograficznego czy firmy kurierskiej. a babka sie nazywa B. Czerniachowicz.
przedmiot się oficjalnie nazywa 'biznes plan przedsięwzięć gospodarczych w tym ekologicznych' ale mam zrobić zwykły biznes plan jakiegoś przedsiębiorstwa np pubu, zakładu fotograficznego czy firmy kurierskiej. a babka sie nazywa B. Czerniachowicz.
taka w miarę młoda? że tak powiem jeszcze do popchnięcia? chyba ją pamietam, ja jej kiedyś takie bzdury na zalkę dałem, że ze śmiechu nie mogła wytrzymać, jak zobaczyła mój pseudo-biznesplan. a pracy z kolesiami żesmy tyle włożyli w niego co potrzeba do wypicia 2 butelek wódki. co ona sie taka ambitna ostatnio zrobiła?
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
taka w miarę młoda? że tak powiem jeszcze do popchnięcia? chyba ją pamietam, ja jej kiedyś takie bzdury na zalkę dałem, że ze śmiechu nie mogła wytrzymać, jak zobaczyła mój pseudo-biznesplan. a pracy z kolesiami żesmy tyle włożyli w niego co potrzeba do wypicia 2 butelek wódki. co ona sie taka ambitna ostatnio zrobiła?
zgadza sie to ona jeszcze by dało sie z nia a nie wiem czy aż taka ambitna bo w sumie nikt nie chodzi do niej na zajęcia, ja byłem może ze 2x ale coś tam marudziła że maja byc porządne biznes plany, a nie masz przypadkiem jeszcze swojego gdzieś zakopanego na kompie? ja ogólnie z innego wydziału ale mam sporo zajęć ekonomicznych i nas akurat lajtowo traktują więc też chyba jednak zrobie na 'odpierdol się'
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 13/01/2009 23:06
Na pewno nie mam żadnych materiałów, bo parę miesiecy temat spalilem kilkanascie kilo papierów ze studiow. Latami mi to zalegało i musialem porobic porządki. Poszły notatki, ksera, ściągi, projekty, a nawet stare książki. Niestety... Ale skoro masz zajęcia z Panią B. to może Cie pocieszę - mój biznes plan dotyczył firmy hodującej czy tam zabijającej kurczaki (nie pamietam). Firma nazywała się "nie zagląda sie przez jedno ramię a tym bardziej przez oba ramiona". Koleś podczas picia wódki to wymyślił i tak zostało, a samo pisanie poszło jak z płatka. Zero profesjonalizmu, za to maksimum improwizacji Jak to pod wpływem... Cokolwiek napiszesz, to u niej najważniejsze są chyba autorski pomysł i oryginalność projektu
Ja się powtórzę, nie ma ktoś jakiegoś biznesplanu w formie elektronicznej
Pozdrawiam
Kolego zrobiłeś może już ten biznes plan??
Tak zrobiłem okazało się, że bez analizy finansowej koleś nie zalicza a moja była zrobiona na ostatnią chwile
Napisałem maila do takiej dziewczyny z jakiegoś forum i mi dziś przesłała jakieś 3 biznesplanu(ja musiałem na tą niedziele oddać;p)
Jak chcesz to podbij do mnie na maila( [email protected]) a Ci prześle te biznesplany co mi ta dziewczyna przesłała i jeszcze takie 3 co gdzieś znalazłem.
Ps. Co do stronki i biznesplanu podanego przez M_ na prawde fajny biznesplan gdyby nie byl napisany przez doktorka z SGHa ^^
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.