zamiast sluchać takiego pierdolenia poprostu przygotuj się dobrze do egzaminu i nikt Cie nie usadzi.
Mity o egzaminatorach są jak arytukuły z bravo. Dla idiotów
nie chce mi sie odkopywac tematu o prawku wiec zapytam tu
ktorego egzaminatora sie bac z wordu ; > slyszalem o tej rudej ze ostro upierdala ; >
zamiast sluchać takiego pierdolenia poprostu przygotuj się dobrze do egzaminu i nikt Cie nie usadzi.
Mity o egzaminatorach są jak arytukuły z bravo. Dla idiotów
przygotowany raczej jestem , zreszta jutro sie okaze ;> po prostu pytam z ciekawosci i tyle ; )
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 20/12/2008 10:34
witam. może ktoś mi polecić dobry sklepu z zegarkami (na ręke) lub poprostu zegarmistrza, który także handluje.
Tylko nie jakis Apard w galaxy. Szukam takiego punktu gdzie ceny są w miarę i jest wybór.
witam. może ktoś mi polecić dobry sklepu z zegarkami (na ręke) lub poprostu zegarmistrza, który także handluje.
Tylko nie jakis Apard w galaxy. Szukam takiego punktu gdzie ceny są w miarę i jest wybór.
Zobacz na Turzynie. Drugie wejście idąc od carrefoura. Na samym początku po prawej stronie masz taki sklepik.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/12/2008 00:08
W sumie walka słaba...zadnych konkretnych akcji,zaskoczyla mnie jedynie szybkos Holyfielda jak na jego wiek,a ze na ringu nie bylo chamskiej przewagi jednego z nich to sie spodziewalem ze na punkty wytypuja ruska
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/12/2008 00:27
To jest złodziejstwo. Holyfield został potraktowany jak szmata. Za takie wałki to papa sauerland powinien za kraty trafić. Ten werdykt to po 'znakomitych' i 'emocjonujących' walkach braci Kliczko kolejny gwóźdź do trumny wagi ciężkiej.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/12/2008 09:43
walujew minal sie z powolaniem, powinien zostac drwalem albo seryjnym gwalcicielem w lasach na syberii a nie bokserem. takiego drewna jeszcze nigdy w zyciu nie widzialem. w dodatku spasionego drewna. holyfield - 46 lat i jeszcze ogarniety i zbudowany a rusek tlusty jak swiniak. tak jak obserwowalem to nie widzialem zeby on chociaz jeden tak na prawde celny cios zadal. a holyfield z glowa walczyl i myslalem ze spokojnie go wypunktuje. a tu dupa blada. w ogole takiej walki jeszcze nigdy nie ogladalem i juz nigdy nie chce ogladac. oszukali murzyna i tyle.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/12/2008 11:19
Bardzo podtrzebuję linków RS do ściagnięcia płyt - Julio Iglesias - Love Songs(2004) i Rod Stewart - It Had To Be You ... The Great American Song Book(2002) szukałem ,ale nie mam zdolności do tego chyba ,za pomoc duże piwo
Bardzo podtrzebuję linków RS do ściagnięcia płyt - Julio Iglesias - Love Songs(2004) i Rod Stewart - It Had To Be You ... The Great American Song Book(2002) szukałem ,ale nie mam zdolności do tego chyba ,za pomoc duże piwo
walujew minal sie z powolaniem, powinien zostac drwalem albo seryjnym gwalcicielem w lasach na syberii a nie bokserem. takiego drewna jeszcze nigdy w zyciu nie widzialem. w dodatku spasionego drewna. holyfield - 46 lat i jeszcze ogarniety i zbudowany a rusek tlusty jak swiniak. tak jak obserwowalem to nie widzialem zeby on chociaz jeden tak na prawde celny cios zadal. a holyfield z glowa walczyl i myslalem ze spokojnie go wypunktuje. a tu dupa blada. w ogole takiej walki jeszcze nigdy nie ogladalem i juz nigdy nie chce ogladac. oszukali murzyna i tyle.
Walujew nie trenuje silowo, co widac po jego sylwetce. Walujew nigdy nie byl wybitnym bokserem, bo nie ma ani techniki ani doswiadczenia, do tego zero w nim agresji. Holyfield niezle go zaskoczyl swoja taktyka, podobna mial Czagajew i wygral z olbrzymem z Rosji, punktowo Walujew wygral z 3-4 rundy, 2 na remis (sedziowie mogli policzyc na korzysc obroncy tytulu), Holyfield powinnien wygrac. Walka nie nawyzszych lotow ale wypada sie cieszyc ze ja pokazali.
Ostatnio edytowany przez: Cz, 21 grudnia 2008, 13:45 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.