Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/10/2006 13:56
Jakie są wymagania sprzętowe (te minimalne) na FIFE 2007?? ewentualnie na wczesniejsze wersje do 2004 włącznie..prosze o szybką odpowiedz...
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/10/2006 19:38
nie no kurwa dzisiaj chyba na prawde jest prima aprilis najpierw te wypowiedzi kandydatow, teraz fakty objerzalem i sie okazuje ze ten skurwiel co 5 osob zabil tylko 5 lat dostal bo to bylo nieumyslnie... i chuj ze byla gololedz, slaba widocznosc, ograniczenie do 40 a on pociskal 120... paranoja jakas absurdu nie trzeba juz szukac np w grupie Monty Pythona czy polskich kabaretach bo od dluzszego czasu mamy absurdalne sytulacje na codzien w naszej szarej rzeczywistosci
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/10/2006 20:05
Wie ktoś może czemu tak słabo chodzi internet od espola wiem że mi tylko na terenie Polic a czy może komuś też tak.Od rana strony otwierają mi sie po 5,10,15 minutach przecież to ku** można dostać.Mówię odrazu że nic w sytemie nie grzebałem.
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
Wie ktoś może czemu tak słabo chodzi internet od espola wiem że mi tylko na terenie Polic a czy może komuś też tak.Od rana strony otwierają mi sie po 5,10,15 minutach przecież to ku** można dostać.Mówię odrazu że nic w sytemie nie grzebałem.
Ja na Bukowym (Prawobrzeze - Szczecin) tez korzystam (niestety) z Espola i mi tez dosc muli, strone to mzoe nie po 5minutach tylko po 30sekundach, no ale de facto muli...
Spowodowane to jest niczym innym jak wspanialomyslnoscia ludzi pracujacych w espolu ktorzy cos grzebia, Espol SUX
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/10/2006 21:52
Chello jak najbardziej tak z tym że, w Policach nie jest i raczej w najbliższej przyszłości nie będzie dostępne. Zostaje neo lub espol i z tej dwójki neo wygrywa... może niedługo nasza kablówka Vectra uruchomi internet ale jeśli ma być to jakość i niezawodność jaką oferuje nam teraz ta firma to dziękujemy
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/10/2006 23:10
Chello tez sie wycwanilo.mi sie w tym roku w czerwcu konczyla umowa to przedluzylem.Oczywiscie juz po nowej cenie jakos 90 wychodzi(1 mega) bo 134 place z kablowka.A do czerwca placilem 104 zl,czyli tera 30 drozej.No a pod koniec czerwca jakies 2 tyg pozniej znow zrobili promocje za 70 zl:/Sie wkurw^%%.ZA rok pewnie bedzie to samo.Poczekaja sobie az ludzie poodpisuja nowe umowy a potem bach next promocja.A ja planuje zerwac umowe i poczekac miesiac na jakas promocje albo wybrac cos innego.Apropo jakas ulotke mam Global connect 1 mega u nich 65 zl i bez ograniczen transferow.Hmm ciekawe czy dobry ten net.Pozdro
Ps.O14 wysiadajac z auta i idac do roboty szukalem czegos w plecaku i zostawilem panel od radia sonego na dachu.o 22.15 patrze a na dachu lezy radio.Normalnie 8 godzin lezalo i nikt nie tknal.Boze chyba do jakiegos brukowca napisze)
Ostatnio edytowany przez: spagetti, 10 października 2006, 00:23 [1 raz(y)]
.Apropo jakas ulotke mam Global connect 1 mega u nich 65 zl i bez ograniczen transferow.Hmm ciekawe czy dobry ten net.Pozdro
Ps.O14 wysiadajac z auta i idac do roboty szukalem czegos w plecaku i zostawilem panel od radia sonego na dachu.o 22.15 patrze a na dachu lezy radio.Normalnie 8 godzin lezalo i nikt nie tknal.Boze chyba do jakiegos brukowca napisze)
Mam Global Connect i jestem zadowolony. Jest bardzo mało przerw w dostawie neta, a transfer (chociaż nie mam 1 mega) i tak mam dobry (jak na moje wymagania).
A co do panelu to istny cud w tym kraju
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
.Apropo jakas ulotke mam Global connect 1 mega u nich 65 zl i bez ograniczen transferow.Hmm ciekawe czy dobry ten net.Pozdro
Mam Global Connect i jestem zadowolony. Jest bardzo mało przerw w dostawie neta, a transfer (chociaż nie mam 1 mega) i tak mam dobry (jak na moje wymagania).
A co do panelu to istny cud w tym kraju
tez mam Global Connect i nie narzekam malo awarii stronki sie szybko laduja no i transfer niezly w ktory w godz od 0:00 do 9:00 wzrasta
Chello tez sie wycwanilo.mi sie w tym roku w czerwcu konczyla umowa to przedluzylem.Oczywiscie juz po nowej cenie jakos 90 wychodzi(1 mega) bo 134 place z kablowka.A do czerwca placilem 104 zl,czyli tera 30 drozej.No a pod koniec czerwca jakies 2 tyg pozniej znow zrobili promocje za 70 zl:/Sie wkurw^%%.ZA rok pewnie bedzie to samo.Poczekaja sobie az ludzie poodpisuja nowe umowy a potem bach next promocja.A ja planuje zerwac umowe i poczekac miesiac na jakas promocje albo wybrac cos innego.Apropo jakas ulotke mam Global connect 1 mega u nich 65 zl i bez ograniczen transferow.Hmm ciekawe czy dobry ten net.Pozdro
Ja po przeprowadzce też zacząłem wierzyć w nasz Naród.... Nie miałem jeszcze garażu ( z resztą dalej nie mam - będzie rzekomo pod koniec października .. ) i stawiałem rower przed drzwiami. Budynki dopiero postawione, ale są jeszcze prace wykończeniowe itp. No i po miesiącu nic się nie działo i pomyslałem, że w końcu coś się zmieniło, następnego dnia rano, patrzę a roweru nie ma....
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.