Mam pytanie, jakie polecacie strony internetowe, na których można zakupić race?
firebis.pl - nie polecam, te flary morskie to jakaś pomyłka
race.com.pl - też chciałem zamówić na sylwestra ale kontaktu nie ma z nimi
właśnie, kto wie gdzie można kupić porządne race albo flary morskie po przystępnej cenie?
Na race.com.pl strasznie w chuja lecą. Zamówiliśmy 12 rac (10 czer. 2 ziel.) przysłali nam 9. Zapłaciliśmy za przesyłkę kurierską a race przyszły po tygodniu. Nie polecam.
U mnie tam nigdy nie było problemów z race.com.pl, zawsze towar taki jak zamawiałem i ekspresowa przesyłka...
Ponadto polecam Michała z Łodzi, u niego też już zamawiałem kilkakrotnie piro.
Kontakt: 660732431 lub [email protected]
gg: 2926078
Mam pytanie, jakie polecacie strony internetowe, na których można zakupić race?
Ja w tym roku zamawiałem z race.com.pl . Pierwszy raz zamówiłem u nich. Nie było żadnych problemów, ekspresowa przesyłka - ogólnie jestem mile zaskoczony
Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/12/2008 12:18
Zna ktoś może wykonawcę i tytuł dance-owej wersji piosenki, której melodia jest wykorzystywana przy "Dziś zgodnym rytmem.." Leciało ostatnio w jakimś radiu (taki damski głos).
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/12/2008 18:26
Mam telefon LG Ke970 shine ..i nie moge w nim znalezc zadnych ustawien zwiazanych z dzwiekami.Chocby jak usunac dziek gdy rozchylam klapke i zamykam.2 pytanie mam karte pamieci telefon ja wykrywa ale gdy wchodze w dokumenty powiedzmy mp3 to nie wyswietla mi ich . POMOCY
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756521156 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.