Odp: temat ogórkowy cz.2 - 13/12/2008 22:11
Mam do sprzedania ok 100 plyt winylowych roznych wykonawcow,wie moze ktos gdzie w szczecinie jest jakis skup lub cos takiego a moze ktos sam kolekcjonuje jak cos to na gg wtedy postaram sie podac jacy to sa wykonawcy bo jest tego i nie mam za bardzo czasu tego spisywac
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 13/12/2008 23:42
Kto wie czy gdziekolwiek w Szczecinie robią takie ręczniki na zamowienie tzn rećznikiz nadrukiem na allegro takie cos istnieje ale mi zalezy na czasie ?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/12/2008 11:26
Co tu podbijać złote tarasy to na pewno najbardziej znane takie centrum w Warszawie i prawdopodobnie największe (o większym na terenie stolicy nie słyszałem).
A dlaczego syf?
Co tu podbijać złote tarasy to na pewno najbardziej znane takie centrum w Warszawie i prawdopodobnie największe (o większym na terenie stolicy nie słyszałem).
A dlaczego syf?
hmm... jakoś nie widać po Złotych Trasach, zę są największe... nie czuć tej przestrzeni. A czemu syf? Ja aż tak bardzo negatywnie nastawiony bym nie był. Byłem w tym centrum już dość dawno, niedługo po jego otwarciu i wtedy faktycznie można było się nim zawieźć, bo chyba nie wszytsko były jeszcze wtedy czynne. Brakowało mi wrtedy jakieś zwykłego lokalu w stylu KFC, bo nie było gdzie się w maire tani najeść. Nie wiem jak jest teraz, zakładam, że sporo się zmieniło.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Aż się łezka w oku zakręciła, całe dzieciństwo przeleciało przed oczami tak jak w tekście piosenki chociaż to był syf to był to nasz własny syf i zawsze będzie się go wspominało z sentymentem.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Aż się łezka w oku zakręciła, całe dzieciństwo przeleciało przed oczami tak jak w tekście piosenki chociaż to był syf to był to nasz własny syf i zawsze będzie się go wspominało z sentymentem.
syf wspominać z sentymentem - zdecydowanie tak, ale o władzy to przecietny szary człowiek (ktory nie miał tatusia w UB, mamy w SB dziadka w departamencie lub stryjka w partii na szczeblu) napewno miło nie pomyśli
p.s. JEBAĆ KOMUCHÓW!!!!!
p.s.2 a piosenka naprawde ciekawa, mimo ze ja ja zdecydowanie inny rodzaj muzy słucham
Największe albo Złote Tarasy albo Arkadia. Szczerze mówiąc oba to takie molochy, że nie wiem
Ja bym obstawiał Manufakture w Łodzi
Kolega się pytał o CH w Warszawie, a Manufaktura jak sam powiedziałeś jest w Łodzi
A dlaczego syf?
hmm... jakoś nie widać po Złotych Trasach, zę są największe... nie czuć tej przestrzeni. A czemu syf? Ja aż tak bardzo negatywnie nastawiony bym nie był. Byłem w tym centrum już dość dawno, niedługo po jego otwarciu i wtedy faktycznie można było się nim zawieźć, bo chyba nie wszytsko były jeszcze wtedy czynne. Brakowało mi wrtedy jakieś zwykłego lokalu w stylu KFC, bo nie było gdzie się w maire tani najeść. Nie wiem jak jest teraz, zakładam, że sporo się zmieniło.
Plum, w Złotych już "chyba" wszystko czynne, bo "Twoje" KFC" i tym podobne otwarte, Multikino już działa tak więc podejrzewam, że wszystko jest tak jak powinno być od początku(swoją drogą codziennie mnie razi w oczy napis Multikino(grupa iti) na fasadzie budynku od strony Jana Pawła II )
Tak jak pisałem zarówno Złote jak i Arkadia to są takie molochy, że na prawdę nie wiem, które jest większe(optycznie patrząc) jednak gdy zasięgnąć informacji liczbowych o powierzchni to Arkadia biję na głowę owe Złote Tarasy.
Arkadia w liczbach:
* 270 mln. euro - łączny koszt inwestycji
* 287 tys. m2 - całkowita powierzchnia użytkowa
* 110 tys. m2 - powierzchnia handlowa
* 4 300 - liczba miejsc parkingowych
* 400 tys. osób - przewidywana liczba odwiedzających tygodniowo
info ze strony lafargenidagips.pll
Złote Tarasy:
Łączna powierzchnia 225 tys. m² w głównej mierze zajęta jest przez multikino, galerie handlowe oraz centra rekreacyjne i rozrywkowe, które zajmują ok 63,5 tys. m², biura zajmują 45 tys. m², zaś zaplecze techniczne ok 9 tys. m².
Mieszczący się w podziemiach kilkupiętrowy parking może pomieścić do 1700 samochodów, jego powierzchnia wynosi ok. 54 tys. m².
Powierzchnia handlowa Złotych Tarasów będzie większa niż w Blue City, ale prawie dwa razy mniejsza niż powierzchnia Arkadii.
Mam do sprzedania ok 100 plyt winylowych roznych wykonawcow,wie moze ktos gdzie w szczecinie jest jakis skup lub cos takiego a moze ktos sam kolekcjonuje jak cos to na gg wtedy postaram sie podac jacy to sa wykonawcy bo jest tego i nie mam za bardzo czasu tego spisywac
Podbijam, i daje zdjecia niektorych tytulow,mysle ze cos dla koneserow
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/66a35c7d10249d0c.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d02f6d7fcc20c0b9.html
Poszukuje sklepu gdzie mogę opchnąć stare monety (początek XX wieku, jak i lata troszkę późniejsze) droga internetowa nie wchodzi w grę.
A może ktoś kolekcjonuje ?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/12/2008 19:41
Potrzebowałbym słownika angielsko - polskiego i polsko - angielskiego, oraz niemiecko - polskiego i polsko - niemieckiego na samsunga d900i. Szperałem w necie, ale wszystkie są płatne, a fajnie by było jakby trafił się jakiś darmowy ma ktoś coś takiego na stanie ?
Największe albo Złote Tarasy albo Arkadia. Szczerze mówiąc oba to takie molochy, że nie wiem
Ja bym obstawiał Manufakture w Łodzi
Kolega się pytał o CH w Warszawie, a Manufaktura jak sam powiedziałeś jest w Łodzi
A dlaczego syf?
Plum, w Złotych już "chyba" wszystko czynne, bo "Twoje" KFC" i tym podobne otwarte, Multikino już działa tak więc podejrzewam, że wszystko jest tak jak powinno być od początku(swoją drogą codziennie mnie razi w oczy napis Multikino(grupa iti) na fasadzie budynku od strony Jana Pawła II )
Tak jak pisałem zarówno Złote jak i Arkadia to są takie molochy, że na prawdę nie wiem, które jest większe(optycznie patrząc) jednak gdy zasięgnąć informacji liczbowych o powierzchni to Arkadia biję na głowę owe Złote Tarasy.
[ciach]
Pozdrawiam
Przecież pisałem, że byłem tam w krótkim czasie po otwarciu tego centrum, a było to już sporo czasu temtu. I nie wszytsko działało. Podobnie jak z naszym Auchanem, gdzie ostatnie buriki itd mają się otworzyć dopiero w styczniu.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Poszukuje sklepu gdzie mogę opchnąć stare monety (początek XX wieku, jak i lata troszkę późniejsze) droga internetowa nie wchodzi w grę.
podbijam
jest sklep numizmatyczny w heliosie na rydla tam gdzie sts podbij i zobacz
podbijam
jest sklep numizmatyczny w heliosie na rydla tam gdzie sts podbij i zobacz
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.