Serdecznie zapraszam do ośrodka Kora w Michałowicach k. Szklarskiej Poręby www.karkonosze.ig.pl/kora
Mogę zaproponować pokój 2 osobowy z umywalką /wc i prysznic na korytarzu/.
Cena noclegu 40.- zł od osoby za dobę+ opłata klimatyczna 1.78 zł za dobe od osoby.
Tel. 668-464-998
Życzę miłego dnia
Wiesława Korońska
Kier. ośrodka
Może ktoś skorzysta. Wiem jak ciężko jest cos znalezc za przyzwoita cene (nie mowie o takich ofertach za 100 zl za dobe za osobe).
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/12/2008 17:35
Od 1 grudnia 2008 r. PKP Przewozy Regionalne wprowadzają nową ofertę:
Bilet turystyczny – w cenie 39,00 zł, ważny będzie w klasie dowolnej we wszystkich pociągach uruchamianych przez PKP Przewozy Regionalne ( czyli z wyłączeniem pociągów pośpiesznych które przejęło PKP Intercity )
Nie wiem czy ktoś tu już o tym pisał, ale jest to raczej ważna wiadomość dla wyjazdowiczów
Od 1 grudnia 2008 r. PKP Przewozy Regionalne wprowadzają nową ofertę:
Bilet turystyczny – w cenie 39,00 zł, ważny będzie w klasie dowolnej we wszystkich pociągach uruchamianych przez PKP Przewozy Regionalne ( czyli z wyłączeniem pociągów pośpiesznych które przejęło PKP Intercity )
Nie wiem czy ktoś tu już o tym pisał, ale jest to raczej ważna wiadomość dla wyjazdowiczów
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/12/2008 22:24
Wie ktoś gdzie można kupić koszulkę piłkarską, niekoniecznie firmową (albo komplet) na dziecko 11-12 miesięczne ? Ewentualnie gdzie można wyrobić jakiś napis (z tyłu) na zwykłej koszulce, bluzce na taki rozmiar ? Proszę o konkretne odpowiedzi. Z góry dzięki.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Wie ktoś gdzie można kupić koszulkę piłkarską, niekoniecznie firmową (albo komplet) na dziecko 11-12 miesięczne ? Ewentualnie gdzie można wyrobić jakiś napis (z tyłu) na zwykłej koszulce, bluzce na taki rozmiar ? Proszę o konkretne odpowiedzi. Z góry dzięki.
Wydaje mi się że takie napisy można zrobić w Copylandzie na ul. Jagiellońskiej (przy przystanku tramwaju 5).
Pytanie z mojej strony, jest gdzieś w Szczecinie punkt gdzie można zrobić zapalniczkę z własną grafiką? jeśli tak to jaka cena?
Wydaje mi się że takie napisy można zrobić w Copylandzie na ul. Jagiellońskiej (przy przystanku tramwaju 5).
Pytanie z mojej strony, jest gdzieś w Szczecinie punkt gdzie można zrobić zapalniczkę z własną grafiką? jeśli tak to jaka cena?
Przy okazji proponuje kupic troche wieksze, poniewaz w tym okresie dosc szybko dzieciaczki rosna
Przy okazji proponuje kupic troche wieksze, poniewaz w tym okresie dosc szybko dzieciaczki rosna
Fakt, dlatego już trochę dodałem Ale ogólnie to ma być bardziej symbolicznie i jako pamiątka, i w sumie za długo nie musi być noszona.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
zobacz w MN SPORT
ul. PIŁSUDSKIEGO 19 oni napisy na koszulkach chyba tez robia
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 02/12/2008 19:24
Wie może ktoś gdzie tanio wymienią tzw. taśmę w telefonie SAMSUNG U600 ? a może jest ktoś na forum kto by potrafił to zrobić, oczywiście zapłacę ...
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
poleciłbym SportGryf z Gryfina ale tam mają poważne problemy z ortografią. ://
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.