Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/12/2006 14:34
czasami jest tak ze pamiec (lub tasma) jest zapelniona - i wtedy po prostu nie cyka. Ale wydaje mi sie, ze cyfrowo zapisuje te fotki
Tam jest 70 km/h ja 110 walilem:/uj bedzie drogi prezencik na swieta
kiedys na tvn-ie w faktach byl reportaz, ze podobno w fotoradarach jest zwiekszony limit od ktorego robia foty o ok 30 km/h, bo gdy na poczatku weszly fotoradary, to robily tyle zdjec, ze nie mogli sie z nimi wyrobic nie wiem czy to prawda, ale tez tam kiedys robilem blisko setke i zdjecia nie dostalem.
ps. zreszta nie tylko tam
Spokojnie panowie owe miejsca to tylko punkty w których mogą stać fotoradary ja np. codzienie zapierdzielam odcinkiem Zwierzyniecka-Kurza tak ok 130 km i jakoś nigdy mandatu nie dostałem poprostu wiem w których miejscach chłopaki robią fotki i tam zawsze zwalniam
Ps. łoł to mój 1000 dzień na tym forum
mam nadzieje ze chociaz sie zatrzymujesz na pasach ;D bo co ranek tam przechodze
To dobrze pewnie wiesz że to jedne z tych miejsc gdzie panowie z suszarką i fotografem często stoją
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Spokojnie panowie owe miejsca to tylko punkty w których mogą stać fotoradary ja np. codzienie zapierdzielam odcinkiem Zwierzyniecka-Kurza tak ok 130 km i jakoś nigdy mandatu nie dostałem poprostu wiem w których miejscach chłopaki robią fotki i tam zawsze zwalniam
Ps. łoł to mój 1000 dzień na tym forum
No to teraz modl sie zeby zaden smerf nie czytal tego posta ^^
Gz 1 000 dni ; p
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/12/2006 19:20
Ile może kosztować w miarę ogarnięta myszka analogowa ? Mam jakieś 100 złotych na nią może więcej znajdę, jakie polecacie modele ?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/12/2006 20:31
TZN ja zadnego blysku nie widzialem bo specjalnie patrzalem A koles mi mowil ze oni te fotoradary wlaczaja tylko co jakis czas bo podobno drogie w eksploatacij sa i bardzo dobrzeNajwazniejsze zeby wiedziec gdzie mozna przycisnac a gdzie zwolnic a fotoradary poustawiane na siole to glupota bo nagle wszyscy chamuja do 70 i prawie jeden na drugim laduja
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/12/2006 20:43
Z tego co wiem to chyba w szczecińskim radi rano mówią gdzie ustawiają radary , albo jest to tez gdzies na stronie.
Policja zrezygnowala z wklejania mandatów , z tego wzgledu ,że za duzo miali zdjeci , to teraz jak jest ustawiony radar , jest ograniczenia do 70 i jedziesz tak 74 to nie robi jeszcze
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/12/2006 21:20
To jest tak ze tych aparatow maja niewiele, za to postawienie takiej puszki co straszy wiele nie kosztuje, i tylko nieraz aprat w niej umieszczaja.
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 17/12/2006 18:10
mam problem zeby ustawic skore na gg :/ Bo nie wiem zabardzo gdzie wkleic to ...bo wkleilem gdzies i wchodze w wyglad i jest ta skora, klikam w nia i potem znow wlaczam gg i nie ma jej
wie ktos co trzeba zrobic ??
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 17/12/2006 19:12
Prośba! Czy mógłby ktoś dać m link do jakieś w miare normalniej prezentacji multimedialnej ( nie o stosunkach politycznych Polski z Rosją dla przykładu ) Bo potrzebuje tego na zaliczenie informatyki jutro a za huja niemoge znaleść czegoś porządnego z góry dzięki!
Prośba! Czy mógłby ktoś dać m link do jakieś w miare normalniej prezentacji multimedialnej ( nie o stosunkach politycznych Polski z Rosją dla przykładu ) Bo potrzebuje tego na zaliczenie informatyki jutro a za huja niemoge znaleść czegoś porządnego z góry dzięki!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.