Pilne
widzial ktos moze kubki z wzorem z garfieldem? takowy sie zbil i trzeba teraz pilnie kupic, by wlascicielka nie zobaczyla zniszczonego ukochanego kubka. a wiec, ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie niech da znac
Myśle ,że w sklepie 'SMYK" na pierwszym piętrze w Galaxy napewno znajdziesz takowe
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 12/10/2008 22:53
Ogarnia ktoś jakiś papierniczy w centrum? potrzebuje zeszyt A4 w twardej okładce i kur... jakby wszyscy wszystkie wykupili - nigdzie nie ma
Pilne
widzial ktos moze kubki z wzorem z garfieldem? takowy sie zbil i trzeba teraz pilnie kupic, by wlascicielka nie zobaczyla zniszczonego ukochanego kubka. a wiec, ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie niech da znac
Myśle ,że w sklepie 'SMYK" na pierwszym piętrze w Galaxy napewno znajdziesz takowe
dzieki, ale to nie ten. Potrzebuje kubek z dosc starym wzorem, na necie nie ma. mam nadzieje ze jeszcze w jakims sklepie sie uchowal. za wszelka pomoc dziekuje.
Pilne
dzieki, ale to nie ten. Potrzebuje kubek z dosc starym wzorem, na necie nie ma. mam nadzieje ze jeszcze w jakims sklepie sie uchowal. za wszelka pomoc dziekuje.
na ul.Kaszubskiej na przeciwko sklepu z sukniami ślubnymi jest taki mały sklep(trzeba do niego wejść schodami w dół)z kubkami,może tam będzie kubek z Garfieldem
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/10/2008 13:00
Dzisiejsze przedstawienie z okazji dnia nauczyciela w ZS 4 (LO XV,GM 22) : Ubrali kolesia w szalik Lecha Poznań , reszta ubrana była w szale Pogoni oraz Legii i zaczeli kolesia bic (oczywiscie na niby) Głupszego przedstawienia to ja chyba nie widziałem Żeby kolesia ze Sz-n ubierac w szalik pyr ...
Dzisiejsze przedstawienie z okazji dnia nauczyciela w ZS 4 (LO XV,GM 22) : Ubrali kolesia w szalik Lecha Poznań , reszta ubrana była w szale Pogoni oraz Legii i zaczeli kolesia bic (oczywiscie na niby) Głupszego przedstawienia to ja chyba nie widziałem Żeby kolesia ze Sz-n ubierac w szalik pyr ...
No to rzeczywiscie zajebiste przedstawienie i ze nauczyciele sie na takie cos zgodzili,chyba ze bylo to bez ich wiedzy
p.s. ze on sie zgodzil nalozyc ten szalik?!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.