Odp: temat ogórkowy cz.2 - 28/09/2008 21:23
a ja mam pytanie dość nietypowe, najlepiej do jakiegoś fana Star Wars. Potrzebne mi jest co prawda dopiero na maj ale trzeba kiedyś zacząć. Pytanie: Która część Gwiezdnych Wojen najbardziej obfituje w sceny batalistyczne, gdzie się najwięcej dzieje i gdzie jest najbardziej widowiskowo Z góry dzięki za odpowiedź
Ale sobie temat wybrałeś na prezentację...
Jak dla mnie scena, którą mógłbyś porównać do innych bitew jest ta z początku V części (Imperium Kontratakuje). Znając życie, jak wszyscy wybrałeś też scenę z Władcy Pierścieni ze słoniami, więc będziesz miał odniesienie AT-AT (SW) - Olifanty ? (WP) [to i to wielkie i siejące zniszczenie, a do pokonania tylko sposobem].
żeby nie było, jak robiłem prezentację to na inny temat, więc są to tylko moje luźne przemyślenia.
Generalnie każdy Nowy epizod obfituje w takie sceny.
Epizod I - bitwa na Naboo
Epizod II - bitwa na Geonosis
Epizod III - bitwa nad Coruscant, Kashyyk i wiele innych
Epizod IV - bitwa nad Gwiazdą Śmierci
Epizod V - bitwa na Hoth
Epizod VI - bitwa o Yavin
Wziąłbym na twoim miejscu fragment z EIII i walkę nad Coruscant - http://pl.youtube.com/watch?v=0cU0BYXlTuI
Aczkolwiek dla porównania daj i bitwę z Epizodu V i Hoth - http://pl.youtube.com/watch?v=JhpS69eAXrU&feature=related
A w ogóle jaki masz temat maturalny? Bo sceny batalistyczne w innych filmach są znacznie, znacznie lepsze.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 29/09/2008 16:09
Soory wie ktoś czy są może jeszcze jakieś bary mleczne w Szczecinie??.Pamiętam że był kiedyś koło Pl.Bogusława ale chyba już go nie ma...:/
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 29/09/2008 16:50Szok w PZPN! Minister wprowadził do związku kuratora!
Trybunał Arbitrażowy przy Polskim Komitecie Olimpijskim zdecydował się ustanowić Roberta Zawłockiego kuratorem Polskiego Związku Piłki Nożnej. Michał Listkiewicz powiedział, że w takim przypadku wyborów nowego prezesa PZPN nie będzie.
Decyzja taka została podjęta na wniosek Ministra Sportu i Turystyki Mirosława Drzewieckiego.
Szok w PZPN! Minister wprowadził do związku kuratora!
Trybunał Arbitrażowy przy Polskim Komitecie Olimpijskim zdecydował się ustanowić Roberta Zawłockiego kuratorem Polskiego Związku Piłki Nożnej. Michał Listkiewicz powiedział, że w takim przypadku wyborów nowego prezesa PZPN nie będzie.
Decyzja taka została podjęta na wniosek Ministra Sportu i Turystyki Mirosława Drzewieckiego.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.