Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/09/2008 10:00
Dobra a teraz troche z innej beczki...potrzebuje zajebista restauracje zeby wybrac sie z dziewczyna...a wlasciwie z ex..Polecacie jakas? Z gory dzieki!
Dobra a teraz troche z innej beczki...potrzebuje zajebista restauracje zeby wybrac sie z dziewczyna...a wlasciwie z ex..Polecacie jakas? Z gory dzieki!
VALENTINO - Sklaniam sie ku tej, wystroj, jedzenie na ogromny plus. Zapewniam, ze zrobisz na kobiecie wrazenie.
jak z ex to mak kwak na bramie powinien styknąć...
VALENTINO - Sklaniam sie ku tej, wystroj, jedzenie na ogromny plus. Zapewniam, ze zrobisz na kobiecie wrazenie.
myśle że niezła propozycja bo jak rozumiem ex ma byc znów obecną
kolega tam byl pomocnikiem kucharza. raz przez pomylke wyrzucil małze do smietnika i oczywiscie po jakims czasie byly one potrzebne, wiec po prostu wyjeli te ze smieci i przyrzadzili...
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
myśle że niezła propozycja bo jak rozumiem ex ma byc znów obecną
kolega tam byl pomocnikiem kucharza. raz przez pomylke wyrzucil małze do smietnika i oczywiscie po jakims czasie byly one potrzebne, wiec po prostu wyjeli te ze smieci i przyrzadzili...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/09/2008 22:13
Kupilem starter orange go i chcialem wyslac sms-a aby miec 600smsow za 6zl i przyszedl sms ze to nie oferta dla mnie. Dlaczego tak sie dzieje ? musze doladowac telefon jeszcze ?
Kupilem starter orange go i chcialem wyslac sms-a aby miec 600smsow za 6zl i przyszedl sms ze to nie oferta dla mnie. Dlaczego tak sie dzieje ? musze doladowac telefon jeszcze ?
Kiedys tego uzywalem, 600 smsow za 6 zl to byla oferta w Popie, a w Orange Go bylo bodajze 500 smsow za 5 zl, roznilo sie to rowniez numerami pod ktore wyslales smsa z komedna grosz. Poszukaj na stronie Orange bo kiedys bylo opisane.
U mnie się wysyła sms o treści Pakiet na nr. 140 i mam pińcet smsów za 5,20
Może to to
to chyba działa w starym mixie bo ja mogę tylko z tej oferty korzystać, a żadna inna nie działa :F
To w tej nowej sa pakiety jakies na te smsy ? bo wyslalem juz chyba 4 smsy na rozne numery i kazdy nie jest dla mojego pakietu...
podobno jest jakiś, kiedyś jak próbowałem tak jak Ty to wpisywałem chyba pakiet albo 500 czy tam 600 i na jakiś podany nr, spróbuj na google poszukać , może Ci się uda
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.