Trzynaście osób zginęło, a 35 zostało rannych w wyniku zamieszek do jakich doszło w niedzielę podczas meczu piłkarskiego w Butembi we wschodnim Kongo - poinformowała lokalna stacja radiowa.
Większość ofiar miała od 11 do 16 lat. Zamieszki wybuchły w czasie meczu pomiędzy Socozaki i Nyuki System, gdy jeden z piłkarzy został posądzony o odprawianie czarów.
Trzynaście osób zginęło, a 35 zostało rannych w wyniku zamieszek do jakich doszło w niedzielę podczas meczu piłkarskiego w Butembi we wschodnim Kongo - poinformowała lokalna stacja radiowa.
Większość ofiar miała od 11 do 16 lat. Zamieszki wybuchły w czasie meczu pomiędzy Socozaki i Nyuki System, gdy jeden z piłkarzy został posądzony o odprawianie czarów.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/09/2008 17:21
Jaką polecicie drukarkę atramentową w miarę rozsądnej cenie (tzn. nie potrzebuje jakiegoś powalającego sprzętu) ? (oprócz Lexmarka)
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/09/2008 12:08
Jak to jest z tym meczem Tottenham - Wisła, da rade gdzieś obejrzeć ? Wczoraj coś mówili o TVP Info ale to chyba nie jest ogólnodostępne?
"..każda strata wychodzi mi na lepsze.."
Pogoń ponad wszystko ..
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/09/2008 23:45
jak sprawa wyglada z butami sportowymi do chodzenia. chodzi o adidas, nike, lub puma.
Lepiej w Polsce czy u helmutow? Chodzi i o cene i o jakosc...
No i jesli u helmutow to gdzie? Schwedt? Berlin?
jak sprawa wyglada z butami sportowymi do chodzenia. chodzi o adidas, nike, lub puma.
Lepiej w Polsce czy u helmutow? Chodzi i o cene i o jakosc...
No i jesli u helmutow to gdzie? Schwedt? Berlin?
W Schwedt masz tylko jednen sklep sportowy z takimi butami i ogolnie powiem Ci że wg mnie sa słabe buty tam. Jeżeli masz możliwiość jechac do Berlina jedziesz na Kudam i masz taki wybór jekiego w Sz-n nie ma fakt ceny sa rózne zależy od modeli koekcji itp itd jeżeli dobrze gadasz po niemiecku to możesz liczyć ja jakis rabat 10%. W Sz-n nie powiem też jest fajny wybór tylko trzeba trafic na coś co sie podoba...wykonanie jest podobne. Pozdro.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.