za multi jest taka "alejka" gdzie są sklepy. Tam jest poczta, desperado i papierniczy kiedyś w tym właśnie papierniczym było ksero, czy jest nadal - nie wiem
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/09/2008 12:57
jakiego polskiego dobrego bukmachera internetowego polecicie ?
bo chciałem zacząć grać a zupełnie nie w temacie jestem (jeśli chodzi o granie na necie)
dzięki.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
jakiego polskiego dobrego bukmachera internetowego polecicie ?
bo chciałem zacząć grać a zupełnie nie w temacie jestem (jeśli chodzi o granie na necie)
dzięki.
Zapewne ci chodzi o Polski Suport itd... Praktycznie kazdy buk juz ma Polska strone i obsluge.
Zalezy co kto lubi . Jak chcesz grac duzo zakladow live to najlepszych jest chyba bwin . Jezeli chcesz grac 2 lige to Unibet , bo ma najszersza oferte (chociaz i tak jest skromna , bo tylko 4 zdarzenia na mecz) .
Ja preferuje Bwin, Expekt i Unibet. Ale ile osob , to tyle opini
Na poczatek warto chyba tez popatrzec , gdzie jest jaki bonus i jakie warunki obrotu . Zazwyczaj jest od 50% az do podwojenia wplaty.
W bwin jest bonus 50 % pierwszej wplaty i latwo go obrocic.
W Expekcie bonus to 100 % , ale zeby go obrocic trzeba grac zdaznia powyzej jakiegos tam kursu . Chyba powyzej 1,50 .
Ostatnio edytowany przez: goral1982, 10 września 2008, 13:07 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/09/2008 13:05
Znaczy no w sumie tak ja napisałeś, ja w kwestii kasy muszę wszystko rozumieć
Ogólnie to zależy na dość szerokiej ofercie i normalnym systemie wpłat.
edit: a właśnie, jak to jeszcze wygląda z wpłatami minimalnymi i wypłatami ewentualnych wygranych ?
i rozumiem, że można normalnym przelewem (tzn. np.: mBank) ?
no dobra to jeszcze jak jest ze stawkami za ile się gra ? tak jak w normalnych zakładach tzn. ile się chce czy są jakieś określone ?
dzięki wielkie.
Ostatnio edytowany przez: AŚ, 10 września 2008, 13:27 [2 raz(y)]
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Znaczy no w sumie tak ja napisałeś, ja w kwestii kasy muszę wszystko rozumieć
Ogólnie to zależy na dość szerokiej ofercie i normalnym systemie wpłat.
edit: a właśnie, jak to jeszcze wygląda z wpłatami minimalnymi i wypłatami ewentualnych wygranych ?
i rozumiem, że można normalnym przelewem (tzn. np.: mBank) ?
Mozna normalnym przelewem. Ale koniecznie z wlasnego konta.
bwin-Minimalna wplata 40 zl , minimalna wypłata to 120 PLN
Expekt-Minimalna wysokośc wpłaty to 40 PLN. Nie ma minimalnej wyplaty. Ile chcesz mozesz wyplacic.
Unibet-Minimalna wplata 40 zl. Minimalna wyplata 75 zl
Wszedzie jest podobnie. Wyplaty sa darmowe . Z wyplatami nie ma wiekszego problemu . Przynajmniej dopoki nie wyplaca sie ogromych sum .
Oferta jak pisalem co kto lubi. Najlepiej wejsc i zobaczyc samemu czy jest to czego szukamy. Najwieksza oferte ma chyba bwin . Maja zwlaszcza sporo egzotycznych rozgrywek.
P.s. Jezeli gdzies zaczniesz grac i dostaniesz bonus na wstepie , przeczytaj regulamin lub sie dowiedz z innego zrodla jakie sa warunki tego bonusa . Zawsze trzeba go obrocic . Ale wszedzie sa inne zasady obrotu. Jak cos zle zrobisz prawdopodobnie stracisz bonus .
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.