Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/12/2006 19:40
a ja mam robote byc moze dla niektorych grafika to nie kombinatoryka i maja ja w jednym albo dwoch palcach a i czasu nie brakuje zapraszam do wykonania loga miasteckiego klubu Start Miastko - barwy żółto, czerwone, czarne. żadnych skojsarzeń w miecie - tylko w herbie samego miasta - gryf.
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Ponawiam pytanie o plakat dot. serialu Prison Break
Czy naprawdę nigdzie w Polsce takowego nie dostanę ?
pod koniec lutego bede w PL moge Ci przywiezc z Dublina (tu mi sie rzucil w oczy - jest sklep z samymi kalendarzami i plakatami - filmowe, muzyczne etc). Plakaty kosztuja 6-8e (zalezy od wielkosci)...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 02/12/2006 11:14
wie ktos moze jak zrobic zeby BitComet mi sie uruchamial po wlaczeniu windowsa automatycznie i wszystkie zadania od razu startowaly? niby pozaznaczalem w opcjach odpowiednie rzeczy ale i tak sie nie uruchamia ;/ z gory dzieki za odp.
Ponawiam pytanie o plakat dot. serialu Prison Break
Czy naprawdę nigdzie w Polsce takowego nie dostanę ?
pod koniec lutego bede w PL moge Ci przywiezc z Dublina (tu mi sie rzucil w oczy - jest sklep z samymi kalendarzami i plakatami - filmowe, muzyczne etc). Plakaty kosztuja 6-8e (zalezy od wielkosci)...
jasne ze mozna,najlepszy wg. mnie jest alcohol 120% .I ja jeszcze mam takie pytanie od siebie,czy zna ktos jakis program zeby system "widział"naszego windowsa jako orginalny?bo nie mozna przez to zainstalowac wmp11 albo ie7
wprowadź ten pliczek do rejestru i bez problemu zainstalujesz IE7
wie ktos moze jak zrobic zeby BitComet mi sie uruchamial po wlaczeniu windowsa automatycznie i wszystkie zadania od razu startowaly? niby pozaznaczalem w opcjach odpowiednie rzeczy ale i tak sie nie uruchamia ;/ z gory dzieki za odp.
wrzuc do Autostartu tak samo sie meczylem z Azerusem...a z jaka predkoscia sciaga ci Bitcomet? mialem go niedawno ale wywalilem bo szlo mi po 3-6kb/s a teraz azerusem idzie nawet 180kb/s,mam chello 1,5mb/s
wrzuc do Autostartu tak samo sie meczylem z Azerusem...a z jaka predkoscia sciaga ci Bitcomet? mialem go niedawno ale wywalilem bo szlo mi po 3-6kb/s a teraz azerusem idzie nawet 180kb/s,mam chello 1,5mb/s
no mi tez tak sciaga BitComet... ale ja mam jakis chujowy net, w przyszlym tygodniu zmieniam na wiekszy pakiet i jakies tam dodatkowe opcje dobieram (min. po godz. 21 2xwiekszy transfer) w Espolu. Podobno dobrze smiga wtedy. Zobacze tego azerusa... dzieki i pozdro
jasne ze mozna,najlepszy wg. mnie jest alcohol 120% .I ja jeszcze mam takie pytanie od siebie,czy zna ktos jakis program zeby system "widział"naszego windowsa jako orginalny?bo nie mozna przez to zainstalowac wmp11 albo ie7
wprowadź ten pliczek do rejestru i bez problemu zainstalujesz IE7
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.