Pierwsza to kierunek, w który piłkarz będzie zwrócony, a druga to miejsce faktycznego uderzenia. Można tym zmylić bramkarza. Wystarczy też kliknąć przycisk, a nie przytrzymywać, wtedy piłka nie poleci za wysoko
Za dojście do finału dostajemy 5 punktów, a za zwycięstwo 15
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/07/2008 13:35
Ściągnołem sobie niedawno FIFE 07 i mam tak ze uruchamiam gre, zaczynam kariere gram 1 mecz i... mniejwiecej pod koniec 1 polowy wypierdala mnie do Windowsa :/ Da sie cos z tym zrobic? Mial ktos tak? Dziekuje z gory za rady
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/07/2008 14:24
Ja poszukuje gierki na komóre, jakiś taki bardziej ogarnięty automat, co to tyle ludzi na nich rębie typu HotSpot, czy jakoś tam.. Znalazłem kilka, ale to same badziewia co wyskakuje jedna linia, a z czymś na miare oryginała, ze stawkami, i takimi tam kiedyś widziałem, może ktoś poratuje. Bo fajne to, a kasy w kanał nie chce wpuszczać, to sobie na kom, może chociaż porębie .
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/07/2008 22:10
wie ktos moze,jak najtaniej dojechac byle gdzie nad morze,gdzies tak o 10 ?ale tez tak,zeby miec czym wracac mniej wiecej o 17?autostop odpada.
Jest taka dość pilna sprawa. Mam płytkę z muzyką, w radiu normalnie ją odtwarza, jednak przy otwarciu płyty na kompie każdy plik zajmuje 1kB. Przy odtwarzaniu tych utworów z płyty na kompie wszystko działa, jednak gdy zawartość płyty wrzucę bezpośrednio na dysk to już nie trybi. Ma ktoś jakiś sposób, jak to rozpracować, ponieważ tą płytkę muszę przegrać, a tak za cholerę się nie daje.
Wkładasz płytę, włączasz Windows Media Playera i dajesz zakładkę "RIP".
Krwiodawcą można się stać od 18 roku życia, ponieważ po uzyskaniu pełnoletności można samodzielnie podejmować decyzje, a ponadto w tym wieku organizm staje się organizmem dorosłym i ukształtowanym.
Krwiodawcą można się stać od 18 roku życia, ponieważ po uzyskaniu pełnoletności można samodzielnie podejmować decyzje, a ponadto w tym wieku organizm staje się organizmem dorosłym i ukształtowanym.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/07/2008 18:00
Akcja w Nowej Zelandii przestrzegająca przed nadmierną szybkością. Takie ulotki wsuwa się pod wycieraczki, aby kierowcy widzieli "finalny" efekt nieodpowiedzialnej jazdy.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.