Co powiecie o Zachodniopomorskiej szkole biznesu w Szczecinie ? Warto tam studiowac ?
jak chcesz uniknac woja ;]
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 08/07/2008 17:44
Jest taka dość pilna sprawa. Mam płytkę z muzyką, w radiu normalnie ją odtwarza, jednak przy otwarciu płyty na kompie każdy plik zajmuje 1kB. Przy odtwarzaniu tych utworów z płyty na kompie wszystko działa, jednak gdy zawartość płyty wrzucę bezpośrednio na dysk to już nie trybi. Ma ktoś jakiś sposób, jak to rozpracować, ponieważ tą płytkę muszę przegrać, a tak za cholerę się nie daje.
Jest taka dość pilna sprawa. Mam płytkę z muzyką, w radiu normalnie ją odtwarza, jednak przy otwarciu płyty na kompie każdy plik zajmuje 1kB. Przy odtwarzaniu tych utworów z płyty na kompie wszystko działa, jednak gdy zawartość płyty wrzucę bezpośrednio na dysk to już nie trybi. Ma ktoś jakiś sposób, jak to rozpracować, ponieważ tą płytkę muszę przegrać, a tak za cholerę się nie daje.
Albo AudbioGoGo... Utwory na zwykłej płycie CD (nie mp3) są zapisane w jakimś tam formacie audio. Żeby skopiować ja na komputer trze jest przekonwertować na format przykładowo mp3. Do tego służą te programy...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Co powiecie o Zachodniopomorskiej szkole biznesu w Szczecinie ? Warto tam studiowac ?
jak chcesz uniknac woja ;]
Głupio odpowiedziałeś, ma lepszy pozio niz US zwłaszcza poziom nauczania jecyków obcych.
Bo właśnie znajomy mi mówił ze studiuje wlasnie tam jest na 3 roku i kiedy przychodzil do szkoly miał srednio zaawansowany poziom jezyka angielskiego. Teraz całkiem całkliem sobie radzi.
Tak sie zastanawialem nad pojsciem na ekonomie w tamtejszej uczelni , studiuje ktoś tam albo studiowal? Jakies porady ?
musisz przerobic na mp3 lub skopiowac za pomoca np nero na inna cd. mozesz tez zrobic wave'y, da sie to zrobic np. winampem
Sony Ericsson K800i czy Nokie 6120?rposze o pomoc ,rade,opinie.z góry dzieki
polecam sek800i. mam dwa miesiace, jestem w pelni usatysfakcjonowany. niestety nokii 6120 nie widzialem
Też miałem dylemat pomiędzy k800i, oraz czymś tam więcej.. Póki co jak na wakacyjny czasy przydaje się to 3.2 mega piksela w Sony Erikcssonie, troche przygłuchawy głośnik w porównaniu chyba do Nokii, ale dla amatora nie szaleńca styka. Według mnie 8/10 za aparat, w kieszeni zdazy się rozsunąć klapka od aparata, szybko podobno niszczaca sie obudowa, mimo, ze nie znam podanej przez Ciebie Nokii, SE jest dobrą komórą ..
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.