Zgadzam się z Tobą. Garguła waleczny, wszędzie go pełno. Matusiak - stara się coś pograć ale mu nie wychodzi. Murawski,Zahorski,Majewski - póki co średniawka.
Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
Matusiak - pomimo ładnej bramki z karnego, występ słabiutki - w ogóle niewidoczny, jakiś taki ospały i chaotyczny.
Golański - tragedia, zamiast przyśpieszać w akcjach ofensywnych to on zwalniał, strasznie niedokładny,
Dudka - zaczął tragicznie, ale 2 ładne strzały (szczególnie ten drugi) trochę go usprawiedliwiają.
Kuszczak - strasznie niepewny mi się wydawał, przy paru stałych fragmentach gry nie wiedział kompletnie jak się zachować, czy zostać w bramce czy wychodzić.
Według mnie na ME nie powinni pojechać : Zachorski, Murawski, Matusiak, Kuszczak.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/05/2008 23:06
slabo Kokoszka dzis , przez niego taki chaos w obronie . Dobra gra srodka pola (Lewy, Majewski , Garguła , Dudka i Murawski... a jeszcze Roger jest ), więc nie widać miejsca dla Pazdana , szkoda , że gralismy bez skrzydłowych i napastnika. Na Euro nie jadą : Matusiak , Kokoszka i Pazdan.
a czemu niby ma jechac sagan zamiast matusiaka? w eleminacjach nic nie gral, a w sezonie tez za wiele nie pokazala
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
a tak w ogóle to Kuszczaka to Ty nie wyrzucaj bo trzech bramkarzy to należałoby mieć.
apropo kłótni o Matusiaka i Sagana to oczywiście Matusiak wraca do domu. Sagan pokazał wg. mnie nieco więcej w tym sezonie i strzelił chociaż kilka bramek... czego o "RadoMatu" - jak to lubi sobie czasem stwierdzić R.Kołtoń, powiedzieć nie mogę. Tylko za to co pokazał w el. nie może dostać możliwości wyjazdu na ME. Obecna forma powinna się liczyć najbardziej, a Sagan jest w wyższej.
Z Matusiakiem do autokaru wsiądą Pazdan i Majewski.
pzdr.
"..każda strata wychodzi mi na lepsze.."
Pogoń ponad wszystko ..
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/05/2008 10:39
POMOCY ! Wiecie jak jest ten nabor elektorniczny do szkol ponadgimnazjalnych...zgubilem numer PIN !! i nie moge sprawdzic czy szkola wprowadzila moje podanie ! Co mam teraz zrobic ?!
P.S w sumie to nie zgubilem tylko mialem wtedy problemy z drukarka i prawdopodobnie mi sie to nie wydrukowalo i na poczatrku nie zwrocilem na to uwagi
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/05/2008 16:27
Dla mnie ta reklama jest śmieszna bo przedstawia głupotę i bezmyślność szwabów, którzy w tle puszczają swój hymn, gdy szczają oraz pozostawiają otwarty samochód, kiedy się oddalają.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.