od tygodnia boli mnie gardło, nie mam zupełnie żadnych innych objawów...lekarz mi powiedział, żeby leczyć normalnymi sposobami bo "nie jest tak źle" a ja na razie nic się nie polepsza...
a grypa żołądkowa bardzo nieprzyjemna.. taka dziwna choroba
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
to jak już o chorobach.. to ile może boleć gardło ?
od tygodnia boli mnie gardło, nie mam zupełnie żadnych innych objawów...lekarz mi powiedział, żeby leczyć normalnymi sposobami bo "nie jest tak źle" a ja na razie nic się nie polepsza...
a grypa żołądkowa bardzo nieprzyjemna.. taka dziwna choroba
szczególnie że u większosci objawia się tym że przez 2-3 dni nie schodzisz z kibla a ja się mecze przez 3-4 tygodnie, wez to ogarnij 3 tygodnie chce ci sie wymiotowac ;/
szczególnie że u większosci objawia się tym że przez 2-3 dni nie schodzisz z kibla a ja się mecze przez 3-4 tygodnie, wez to ogarnij 3 tygodnie chce ci sie wymiotowac ;/
To jak ty żyjesz normalnie? współczuje
hehe dzisiaj pani nie chciala puscic do toalety zeby sobie ulzyc, to zagrozilem ze ja obrzygam, zmiekla odrazu
ps. co do mojego posta dziale "gry" o wiedzminie to dalej chujnia :/
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/05/2008 22:16
A co myślicie o nowej etykietce Bosmana ? Żaglówka fajnie sie prezentuje ale reszta jakaś taka chujowa Stara etykietka bardziej mi sie podoba
Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
Nie miałem niestety okazji próbować brązowego "Bosia" a szkoda
9% miął jak dobrze pamiętam, ale to były czasy jak na etykiecie było Bosman Beer, taka jakby pisaną czcionką odręcznie, a polarny nie był szczególnym piwem, bo jak widać wycofali.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 06/05/2008 22:36
Zna się ktoś na kolei niemieckiej?
Chodzi mi o to czy są tam jakieś bilety pociągowe na tydzień czasu lub coś podobnego, a jeśli są to po ile?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.