Odp: temat ogórkowy cz.2 - 25/11/2006 08:52
Orientuje sie ktos moze w cenach na Lagunie w Gryfinie?? Ile kosztuje godzinka normalna, a ile ulgowa? W zwykle dni, jak i w weekendy
Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 25/11/2006 21:44
a ja mam takie pytanie: czy jezeli ktos mnie zaatakuje, a ja zrobie mu "oklep", czyli prosciej mowiac rozjebie mu pysk tak ze matka go nie pozna... to policja moze mi cos zrobic? czy zostanie to uznane za pobicie w obronie wlasnej? i co by sie stalo gdybym w takiej sytuacji zabil czlowieka?
Masz 17 lat i tak rozpierdalasz każdego :>? To powinieneś znać kodeks karny Jeżeli Policja uznała ,że robiłeś to w obronie właśnej to masz luz a jak wyjdzie że nie była to obrona konieczna to masz pozamiatane a w przypadkach śmierci bwa różnie z doświadczenia wiem (tzn. z wczesniejszych podobnych sytuacji) Przeważnie ten który zabił siedzi... pozdr.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/11/2006 13:21
Ma ktoś może linki z których można ściągnąć film job-ostatnia szara komórka? nie chodzi mi o torrenty, tylko linki z rapida lub innych serwerów. z góry dzięki
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
Ma ktoś może linki z których można ściągnąć film job-ostatnia szara komórka? nie chodzi mi o torrenty, tylko linki z rapida lub innych serwerów. z góry dzięki
człowieku w polsce nie ma zadnych grup zajmujacych sie wrzucaniem polskich kinówek......a jak juz sa to badziewne jakości jak to bylo z dwoma ja wam pokaze i tym drugim szajsem
jak juz jest porzadna wersja to z angielksimi hardsubami jak bylo w przypadku komornika i placu zbawiciela..
Ostatnio edytowany przez: avelyn, 26 listopada 2006, 19:40 [1 raz(y)]
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/11/2006 15:15
Widać, że jesteś ogarnięty w tych sprawach ;| dziwnym sposobem sciągnełem ''Tylko mnie kochaj i Ja wam pokaże '' w bardzo dobrej wersji . '' również komornika i plac zbawiciela mam w dobrej wersji ! bez zdanych angieslkich ''harsubami ''
''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
Widać, że jesteś ogarnięty w tych sprawach ;| dziwnym sposobem sciągnełem ''Tylko mnie kochaj i Ja wam pokaże '' w bardzo dobrej wersji . '' również komornika i plac zbawiciela mam w dobrej wersji ! bez zdanych angieslkich ''harsubami ''
żal
skoro wiesz lepiej to czemu jeszcze nie znlalazłes dobrej wersji ...
łał ale fajny jestes
tylko czy nastapilo to w czasie wyswietlania tych filmow w kinach?
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
jesli takim dziwnym sposobem znalazles te filmy w BARDZO DOBREJ WERSJI to znajdz teraz ``Job-ostatnia szara komorka`` wyzej wspomniany film..w rownie dobrej wersji.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.